Punnitse ja Säästä

Punnitse ja Säästä tarjoaa aineksia ja inspiraatiota ruuanlaittoon sekä herkutteluun. Punnitse ja Säästä merkitsee, että saat ottaa kutakin irtotuotetta juuri niin paljon tai vähän, kuin haluat. Ostamme tuotteet suurissa erissä ja säästämme näin pakkausmateriaaleissa. Punnitsemalla säästät sekä luontoa että kukkaroa.

Monet tuotteistamme ovat luomua ja Reilun kaupan avulla tuotettuja. Irtotuotteiden kierto on perusmarkettia vilkkaampaa, siksi herkut kuten pähkinät, siemenet ja kuivahedelmät maistuvat tuoreilta ja todella ovat sitä

Huipputuotteet verkkokaupastamme

  • Tarjouksena ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin!
  • Vastuullista toimintaa
  • Ilmaiset noudot myymälöistä

21.5 vietetään kansainvälistä teepäivää!
Tiesitkö, että löydät verkkokaupastamme yli 70 erilaista teetä ja hauduketta?

Juhlistaaksemme tätä huikeaa päivää, tarjoamme erän English Tea Shopin teelaatuja -20 %
Tarjous on voimassa Tampereen myymälässämme sekä verkkokaupassa 29.5 asti.

Klikkaa teevalikoimaamme: https://punnitse.fi/tuote-kategoriat/english-tea-shop/

#englishteashop #luomutee #punnitsejasäästä #punnitse_tre_rautatiesema #punnitseverkkokauppa #organichealth #luomu
...

Herkullisen rouskuva nougatin makuinen maitosuklaapäällysteinen patukka maistuu myös vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavalle. Tämän uutuusmaun lisäksi löydät GoodGood-ketopatukat lakritsin, vadelman ja suolaisen karamellin makuisena. Nam!

Goodgood Krunchy Keto 2,40 € / kpl.

https://punnitse.fi/tuote/ketopatukka-cashew-nougat-35-g-good-goo/

#keto #goodgood #vähähiilihydraattinen #punnitsejasäästä #punnitseverkkokaupa #punnitse_tre_rautatieasema
...

Pähkinäisen paahteista, juustoista makua - oletko jo kokeillut ravintohiivaa? Älä anna nimen hämätä, kyseessä ei ole leivonnasta tuttu hiiva, vaan ravinteita pullisteleva miedon suolainen hiutale kaikenlaiseen ruoanlaittoon!

Saccharomyces cerevisiae-hiivasta valmistettu umamin makuinen ravintohiivahiutale sisältää kuitua, rautaa ja sinkkiä sekä B-ryhmän vitamiineja. Niiden ja korkean proteiinipitoisuutensa vuoksi ravintohiiva sopiikin mainiosti rikastamaan myös kasvisruokavaliota.

Mausta ravintohiivalla salaatit, pastat, kastikkeet, vihannekset ja juurekset!

https://punnitse.fi/tuote/ravintohiivahiutale-engevita-125-g/

#ravintohiiva #gluteeniton #vegaaninen #umami #punnitsejasäästä #punnitseverkkokauppa #punnitse_tre_rautatieasema #punnitse_goodman
...

🍉 ARVONTA 🍉

JOM ja nam! Hedelmäiset herkut ovat juuri rantautuneet meille naapuristamme Ruotsista. JOM vegaaniset luomukarkit ovat huikean maistuvia ja sopivat myös moneen erikoisruokavalioon:
nämä herkut eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, lisäaineita, gluteenia, palmuöljyä, pähkinöitä tai edes jäämiä niistä.
Testaa neljä erilaista makua ja löydä oma suosikkisi!

Arvomme kolme JOM-hedelmäkarkkisettiä. Yksi setti sisältää pussin erilaista JOM-karkkimakua (yhteensä 4 pussia). Tykkää, kommentoi ja jännitä osuuko herkkuonni kohdallesi! 🍓
Arvonta päättyy 22.5.2022.

Ilmoitamme voittajille yksityisviestillä 25.5 mennessä.

Löydät JOM-uutuudet myös verkkokaupastamme:
https://punnitse.fi/tuote/jom-kirpea-hedelmakarkki-retro-cola-70-g/

#arvonta #luomukarkki #JOM #luomuruokatukku #organichealth #gluteeniton #vegaaninen #luomu #palmuöljytön #herkku #karkkipäivä #hedelmäkarkki
...

Etusivu