Punnitse ja Säästä

Punnitse ja Säästä tarjoaa aineksia ja inspiraatiota ruuanlaittoon sekä herkutteluun. Punnitse ja Säästä merkitsee, että saat ottaa kutakin irtotuotetta juuri niin paljon tai vähän, kuin haluat. Ostamme tuotteet suurissa erissä ja säästämme näin pakkausmateriaaleissa. Punnitsemalla säästät sekä luontoa että kukkaroa.

Monet tuotteistamme ovat luomua ja Reilun kaupan avulla tuotettuja. Irtotuotteiden kierto on perusmarkettia vilkkaampaa, siksi herkut kuten pähkinät, siemenet ja kuivahedelmät maistuvat tuoreilta ja todella ovat sitä.

Huipputuotteet verkkokaupastamme

  • Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksiin!
  • Vastuullista toimintaa
  • Ilmaiset noudot myymälöistä

KARKKIPÄIVÄ! 🍬

Pehmeät, suussa sulavat kotimaiset lakritsit ovat jälleen saatavilla! Mikä on suosikkisi: maitosuklaa-salmiakkilaku, sitruuna-valkosuklaalaku vai mustikka-valkosuklaalaku?

Koukuttavat lakritsimme valmistetaan Iittalan Lasimäellä käsityönä ja aina parhaista mahdollisista raaka-aineista. Näiden värikkäiden herkkujen varastointiaika todella lyhyt, joten takaamme, että lakritsi on aina suloisen pehmeää ja tuoretta!

https://punnitse.fi/tuote-kategoriat/lakritsit/

#karkkipäivä #punnitsejasäästä #punnitseverkkokauppa #punnitse_tre_rautatieasema #organichealth #kultasuklaa #kotimaisetlakut
...

Tänään vietetään EU:n luomutuotannon päivää, ensimmäisen kerran ympäri Eurooppaa! 🌿

Mitä luomu oikein on? Luomu tarkoittaa luonnonmukaista, puhtaampaa tuotantotapaa - sekä ihmiselle että ympäristölle. Luomuruoan tuotannossa ei käytetä keinotekoisia torjunta-aineita, lannoitteita tai homeenestoaineita. Luomuviljelyssä geenimuunneltujen kasvien ja siementen käyttö on kokonaan kielletty.
Luomutuotteet ovat siis mahdollisimman luonnonmukaisesti tuotettu - alusta loppuun asti.

Luomutuotteen tunnistaa vihreästä luomumerkistä. Merkki tuotteessa takaa, että vähintään 95 prosenttia tuotteen ainesosista on tuotettu luomuperiaatteiden mukaisesti.
Verkkokauppamme kasvavasta valikoimasta löydät jo yli 200 luomutuotettua elintarviketta. Tutustu tuotteisiin:
https://punnitse.fi/tuote-kategoriat/luomu/

#luomunpäivä #luomu #punnitsejasäästä #punnitseverkkokauppa #punnitse_tre_rautatieasema #luomuruokatukku #organichealth #luomuruokaa
...

Uutta valikoimassamme! 🍌
BanaBarin patukoiden pääraaka-aine on, yllätys yllätys, banaani! Valmistuksessa käytetään vain sellaisia luomubanaaneita, jotka olisivat muutoin joutuneet hävikkiin. Lisäksi BanaBarin tuotoista 1 % ohjataan lyhentämättömänä tukemaan banaaninviljely-yhteisöitä Ecuadorissa. Syömällä banskupatukoita teet hyvää!

https://punnitse.fi/tuote-kategoriat/valipalapatukat/

#banabar #hävikkiviikko #hävikkiruokaa #liianhyväähukattavaksi #hävikkibanaanit #punnitseverkkokauppa #punnitse_tre_rautatieasema #luomuruokatukku #organichealth
...

Hävikkiviikko on käynnissä parhaillaan! Olethan sinäkin mukana taistelussa ruokahävikkiä vastaan?

Ruokahävikkiä muodostuu ruokaketjun jokaisessa vaiheessa, mutta ylivoimaisesti suurin osa ruoasta päätyy roskiin kotitalouksissa. Ruokahävikin vähentämiseen on kuitenkin olemassa monia keinoja:

-Suunnittele ruokaostoksesi ja osta vain tarpeeseen
-Säilytä ruoat oikein ja pakasta
-Ole luova ja kokeile rohkeasti uusia tapoja käyttää ruoka-aineita
-Pidä kerran viikossa rääppiäiset, eli valmista ruokaa aineksista joita kotoa jo löytyy
-Muista inventoida jääkaappi sekä keittiön kaapit säännöllisesti, jotta ruoka ei unohdu kaapin perälle
-Älä säikähdä parasta ennen päiväystä, vaan haistele, maistele ja tutki onko ruoka vielä käyttökelpoista

Alla olevasta linkistä löydät valikoimamme hävikkivaarassa olevat tuotteet, jotka kaipaavat pelastajaa. Kaikki tuotteet ovat lähestyvästä tai jo menneestä parasta ennen-päiväyksestään huolimatta edelleen laadukkaita, maukkaita ja turvallisia käyttää.

Anna hävikkituotteelle mahdollisuus, mutta muista - osta vain tarpeeseen!

https://punnitse.fi/tuote-kategoriat/pelastettavat/

#hävikkiviikko #arvostaruokaa #tähteellistäasiaa #punnitseverkkokauppa #punnitse_tre_rautatieasema
...

Etusivu