Aurinkopuikko lapsille, Attitude, 85 g, SPF30

29,95

Aurinkosuojapuikko yli 6 kuukauden ikäisille lapsille. Puikko on hellävarainen fyysinen suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan kasvoille ja vartalolle. Puikko ravitsee ihoa ja sen sisältämä ei-nano sinkkioksidi suojaa sitä tehokkaasti auringolta. Tuote levittyy helposti ja läpinäkyvästi eikä jätä ihoa tahmeaksi.

Vegaaninen, tuoksuton, SPF30.

8 varastossa

Kuvaus

Attituden lapsille suunniteltu mineraalipohjainen ja tuoksuton aurinkopuikko on hellävarainen fyysinen suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Riittoisa puikko sopii käytettäväksi sekä kasvoille, että vartalolle. Puikko ravitsee ihoa ja sen sisältämä ei-nano sinkkioksidi suojaa sitä tehokkaasti auringolta. Tuote levittyy helposti, ei värjää ihoa, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Aurinkopuikko on pakattu kätevään biohajoavaan ja muovittomaan kartonkipakkaukseen, jota on vaivatonta kuljettaa mukana. Vegaaninen, tuoksuton ja dermatologisesti sekä hypoallergeenisesti testattu. Sisältää vain luontaisia ainesosia ja ei esimerkiksi ympäristölle haitallista oktinoksaattia tai oksibentsonia.

Ainesosat: Active or medicinal ingredient: Zinc oxide (20%). Inactive or non-medicinal ingredients/Ingrédients non médicinaux: cocos nucifera (coconut) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, polyhydroxystearic acid, helianthus annuus (sunflower) seed oil, caprylic/capric triglyceride, helianthus annuus (sunflower) seed wax, behenyl behenate, ricinus communis (castor) seed oil, capryloyl glycerin / sebacic acid copolymer, coco-caprylate/caprate, euphorbia cerifera (candelilla) wax.

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotteita, liiallinen altistuminen auringolle on vakava terveysuhka. Älä altista vauvoja ja lapsia suoraan auringolle.

Käyttöohjeet: Levitä runsaasti ja tasaisesti iholle 15 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Lisää vähintään 2 tunnin välein tai uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen, voimakkaan hikoilun tai pesun jälkeen. Kysy lääkäriltä ohjeet tuotteen käytöstä alle 6 kuukauden ikäisillä lapsilla.

Valmistusmaa: Kanada

Saatat myös pitää...