Kuvaus
Käyttöohjeet: Valmistusohje yhdelle annokselle: 50g hummusekoitusta, 60-65 ml vettä, 20-25 ml oliiviöljyä. 1. Lisää jauheeseen huoneenlämpöinen vesi ja sekoita kunnes koostumus on tasainen. 2. Lisää oliiviöljy ja sekoita kunnes koostumus on tasainen. 3. Mausta hummusta halutessasi esimerkiksi tuorepuristetulla sitruunamehulla tai muilla mausteilla.
Ainesosat: Paahdettu kikhernejauho*, SEESAMINSIEMENjauho*, suola, valkosipulijauhe*, juustokuminajauhe*. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinästä, pähkinöistä ja sulfiiteista.
*Luomu
Ravintoarvot: Energia 363 kcal / 1526 kJ, rasva 7,8 g (joista tyydyttyneitä 1,1 g), hiilihydraatit 41 g (joista sokereita 2,6 g), ravintokuitu 18 g, proteiini 18 g, suola 3 g.
Alkuperämaa: Bulgaria