Ale!

PÄIVÄYSALE! Cashewpähkinä, uunipaahdettu, tulinen chili 1kg

29,90 17,50

Parasta ennen 9.4.2021

Tulisten välipalojen faneille – nämä voivat saada hien pintaan!

3 varastossa

Kuvaus

Tee ekoteko, pelasta minut päiväykseltä!

Huom! Tämän tuotteen Parasta ennen -päiväys on 9.4.2021. Parasta ennen -päiväys on ohjeellinen, ja sen ylittäneitä tuotteita saa Ruokaviraston (linkki alla) ohjeistuksen mukaisesti myydä vielä päiväyksen jälkeen. Emme halua heittää ruokaa roskiin, ja siksi tarjoamme jättialennuksin hävikkiriskissä olevat päiväysvanhat tuotteet. Luonto ja kukkaro kiittävät!

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/elintarvikkeista-annettavat-tiedot/pakkausmerkinnat/vahimmaissailyvyysaika-ja-viimeinen-kayttopaiva–ajankohta/

 

Nämä eivät ole ihan mitä tahansa cashew-pähkinöitä – nämä ovat tulisen kuumia, uunipaahdettuja chilimausteisia casheweita. Tulisten välipalojen faneille – nämä voivat saada hien pintaan!

Cashew on suosittu trooppinen makea pähkinä, jonka mieto kermainen maku on monien mieleen. Cashewpähkinät sisältävät runsaasti proteiinia, sinkkiä ja magnesiumia sekä sydänystävällisiä rasvahappoja.

Ainesosat: CASHEW 94%, riisijauho, suola, hiivauutejauhe, tapioka- ja maissitärkkelys, sokeri, mausteet (cayenne, chili, juustokumina), sipulijauhe, valkosipulijauhe, sitruunamehujauhe, luonnolliset aromit, luonnollinen väriaine (paprika), oregano. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinästä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

 

Ravintoarvot/100g: Energia 2472 kJ (595 kcal), rasva 43,8g (josta tyydyttyneitä 8,7g, kertatyydyttymättömiä 25,8g, monityydyttymättömiä 7,4g), hiilihydraatti 31,2g (josta sokereita 5,6g, tärkkelystä 25,6g), kuitu 3g, proteiini 17,6g, suola 1,4g.

 

 

Lisätiedot

Kilohinta

17,50