Ceylon Black Tea, irtotee

1,9069,90

English Tea Shopin ihanat luomutuotetut teet ja haudukkeet nyt irtotuotteena, juuri sen verran kuin haluat! Ceylonin musta tee on korkealaatuinen musta irtotee, jonka maku on täyteläinen ja voimakas höystettynä aavistuksella kitkeryyttä. Klassinen ja vahva Ceylonin musta tee sopii nautittavaksi ympäri vuoden ja on perinteikäs valinta iltapäiväteelle.

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Musta tee on yksi suosituimmista teelaaduista länsimaissa. English Tea Shopin Ceylonin musta tee on peräisin nimensä mukaisesti Ceylonin saarelta Sri Lankasta. Tämä täyteläinen musta tee on aistikas klassikko, jonka maku on tumma ja syvä, tasapainotettuna juuri sopivalla määrällä kitkeryyttä.

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön. Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen. Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Ainesosat: Luomu musta tee (100%). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Valmistaja: English Tea Shop

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

 

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään viljoja, pähkinöitä, manteleita, siemeniä, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 150 g, 25 g, 50 g, 75 g

Saatat myös pitää...