Chocolate, rooibos & vanilla irtotee, 80 g

10,90

Täyteläinen eteläafrikkalainen luomu rooibos on maustettu makealla vaniljalla ja lempeällä kaakaolla, lopputuloksena pehmeä, kofeiiniton irtohauduke. Pakkaus ja sen kaikki ainesosat ovat 100% kierrätettäviä ja sisältää puisen annostelulusikan . English Tea Shopin aromit eivät koskaan sisällä lisättyä sokeria tai eläinperäisiä ainesosia.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saapumisilmoitus

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön. Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen. Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Ainesosat: Luomu rooibos (88,5%), luomu kaakaonibsi (6%), luontaiset aromit (5%), luomu vaniljatanko (0,5%). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149