Ale!

Christmas in Ceylon -tee 40 g

5,05

Christmas in Ceylon on tumma, pihkainen ja aromaattinen hauduke raikkailla vivahteilla kanelista, kookoksesta ja kardemummasta.
Intensiivisen makea, lämmin ja mausteinen maku, jota pehmentävät kermaiset ja pähkinäiset sävyt. Sesongin suosikkitee!

10 varastossa

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Luomu musta tee (43%), luomu kaneli (18,5%), luomu kaakao (14%), luomu paahdettu kookos (8%), luomu inkivääri (6%), luomu kurkuma (4%), luomu mausteneilikka (3%), luomu kardemumma (2%), luomu pippuri (1%), luomu hibiskus (0,5%).

Reilun kaupan ehdoin tuotettu.

Alkuperämaa Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.