Cranberry, hibiscus & rosehip irtohauduke

1,9069,90

Uutta meillä! English Tea Shopin ihanat luomutuotetut teet ja haudukkeet nyt irtotuotteena, juuri sen verran kuin haluat! Makea ja sitruunainen kofeiiniton haudukesekoitus, jossa karpalo, hibiskus ja ruusunmarja kohtaavat rohtomangostanin lehden.

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , ,

Kuvaus

Tässä kofeiinittomassa haudukesekoituksessa yhdistyvät marjojen makeus ja sitruunan raikkaus.  Tämä English Tea Shopin irtohauduke on väriltään silkkisen punainen ja tuoksultaan intensiivisen kukkainen. Makurikkaassa haudukkeessa yhdistyvät hibiskus, ruusunmarja ja karpalo, täydennettynä ripauksella sitrusruohon kirpeyttä. Hauduke, joka sopii päivän jokaiseen hetkeen!

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön. Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen. Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Ainesosat: Luomu hibiskus (33%), luomu ruusunmarja (26%), luomu sitruunaruoho (25,5%), luomu inkivääri (6%), luontaiset aromit (5%), luomu garcinianlehti (4%), luomu vadelma (0,5%). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, siemeniä, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 150 g, 25 g, 50 g, 75 g