Jouluteetähti vihreä, luomu, 12 g

8,95

English Tea Shopin korkealaatuiset luomuteet talvisissa eri mauissa! Pyramidipussissa tee hautuu ilmavasti irtoteen tavoin. Pyramidipussit on pakattu pahviseen teetähteen, jonka voi ripustaa vaikka joulukuusen oksalle koristeeksi. Kuuden pussin teetähti sisältää kaksi teepussia kutakin makua – Gingerbread Treat on piparkakkuinen musta tee,
Punchy Peppermint on minttukanelinen vihreä tee ja Spooky Spice mausteinen vihreä tee pippurihippusilla höystettynä.

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat:

Gingerbread Treat: Luomu musta tee 53%, luomu kaneli 17%, luomu inkivääri 15%, luomu omena 6%, luomu kardemumma 5%, luontaiset aromit 4%. Haudutusaika: 4-5 min.

Punchy Peppermint: Luomu vihreä tee 73,5%, luomu kaneli 10%, luomu piparmintunlehti 8,5%, luontaiset aromit 4%, luomu lakritsinjuuri 4%. “Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista.” Haudutusaika: 2-3 min.

Spooky Spice: Luomu vihreä tee 78%, luomu kaneli 5,5%, luontaiset aromit 4%, luomu inkivääri 2,5%, luomu kardemumma 2,5%, luomu neilikka 2,5%, luomu muskottipähkinä 2,5%, luomu pippuri 2,5%. Haudutusaika: 2-3 min. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Saatat myös pitää...