Everyday Favorites teelajitelma, 86 g

16,95

Uutuus täynnä väriä ja makua! Riittoisa ja näyttävä pakkaus sisältää 40 pussia luomuteetä, viidessä eri maussa.

3 varastossa

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: 

English Breakfast: Luomu musta tee (100%).

Green Tea & Pomegranate: Luomu vihreä tee (83%), luomu lakritsinjuuri (7.5%), luomu granaattiomena-aromi (7%), luomu granaattiomena (2%), luomu ruusun terälehti (0.5%). Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista.

Black Tea Tropical: Luomu musta tee (54%), luomu sitruunaruoho (20%), luomu kaakao (10%), luomu paahdettu kookos (9%), luomu mangoaromi (5%), luomu kookosaromi (2%).

Chocolate, Rooibos & Vanilla: Luomu rooibos (88.5%), luomu kaakaonibsi (6%), luontainen vanilja-aromi (3%), luontainen suklaa-aromi (2%), luomu vanilja.

Super Berries: Luomu hibiskus (63%), luomu rooibos (19%), luomu punajuuri (6.5%), luomu viherminttu (4%), luontainen mansikka-aromi (3%), luontainen vadelma-aromi (2%), luomu makean karhunvatukan lehti (1%), luomu vadelma (0.5%), luomu mansikka (0.5%), luomu mustikka (0.5%). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa: Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.