Hamppumysli 400 g

12,95

Impolan hamppumysli on valmistettu Suomessa Sastamalassa. Kaurapohjan ja hampunsiementen lisäksi myslin joukosta löytyy mustikkaa, ja se on makeutettu kevyesti hunajalla ja ripauksella ruokosokeria.
Hamppumysli sisältää runsaasti proteiinia, kuitua sekä hyviä rasvoja. Kauran myötä mysli on myös hyvä beetaglukaanin lähde.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saapumisilmoitus

Kuvaus

Kotimainen hampunsiemen valmistetaan öljyhampusta, jonka viljelyssä ei käytetä lainkaan kasvinsuojeluaineita. Lyhyen kasvukautensa ansiosta siemen ehtii valmistua myös Suomen säässä – siemenet kylvetään keväällä ja sadonkorjuu ajoittuu syksyyn. Hampunsiemenen valmistusprosessi on mekaaninen, ilman korkeita lämpötiloja.

Hamppuöljy sisältää 76  % ihmisille välttämättömiä rasvahappoja, omega-3 (ALA) 22 %, omega-6 (LA) 54 % sekä harvinaisempia rasvahappoja: gammalinoleenihappoa (GLA) 4 % ja stearidonihappoa (SDA) 2 %. Alfalinoleenihappo (ALA) edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 2 g ALA:ta päivittäin. Hampunsiementen proteiini sisältää kaikkia ihmiselle välttämättömiä aminohappoja hyvin imeytyvässä muodossa. Hampunsiemenet eivät sisällä THC:tä (hampun huumaavaa ainesosaa).

Hamppumyslin valmistaa kotimainen Impolan Kasvitila, joka toimii Sastamalassa Kämmäkän kylässä. Tila on ollut saman suvun hallussa jo 1800-luvun lopulta lähtien ja nykyinen yrittäjä Kaarlo Impola on järjestyksessä neljäs isäntä. Tila sijaitesee rauhallisella maaseudulla kaukana isoista liikenteen tai teollisuuden keskittymistä. Impolan päätuotantokasvi on öljyhamppu, josta on jalostettuna moneksi. Hamppua on saatavilla niin kokonaisena, kuorittuna ja rouheena, kuin sekoitettuna mysliin ja puuroon sekä jauhettuna proteiinijauheeksi.

Hampputuotteiden lisäksi Impola valmistaa suosittua kylmäpuristettua camelinaöljyä sekä viljelee du puy-tyylisiä vihreitä linssejä. Impolan brändin alta löytyy myös gluteeniton kaurahiutale. Impolan tuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki.

Ainesosat: KAURAhiutale 63,5% (luomu), kuorittu hampunsiemen 15%, mustikka 5%, hunaja, ruokosokeri (luomu), rypsiöljy, vesi. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100g: energia 1832 kJ (438 kcal), rasva 18,0 g (josta tyydyttynyttä 1,6 g), hiilihydraatit 51,6 g (josta sokereita 10,4 g), ravintokuitu 7,9 g, proteiini 15,3 g, suola 0,040 g.

Alkuperämaa: Suomi

Valmistaja: Impolan Kasvitila

Saatat myös pitää...