Herne-härkäpapupala (iso), luomu

1,5014,95

Herne-härkäpapupala irtotuotteena – juuri sen verran kuin tarvitset!

Luomulaatuinen ja soijaton herne-härkäpapupala helppoon ruoanlaittoon! Onnistuneen koostumuksen omaavat herne-härkäpapupalat koostuvat vain kolmesta ainesosasta ja valmistuvat minuuteissa. Herne-härkäpapupalojen ominaismaku on todella mieto, joten ne on helppoa maustaa moniin ruokalajeihin.

Herne-härkäpapupalat ovat luomulaatuisia ja täysin vegaanisia.

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko.

 

Kuvaus

Herne-härkäpapupala on monikäyttöinen vegaaninen kasviproteiinivalmiste, joka koostuu vain kolmesta ainesosasta ja valmistuu minuuteissa. Todellinen arki-aterian pelastaja siis! Herne-härkäpapupalojen ominaismaku on todella mieto, joten ne soveltuvat maustettavaksi moniin erilaisiin ruokalajeihin. Käytä paloja kastikkeisiin, laatikoihin, bowleihin, salaatteihin, pastoihin tai heitä ne marinoituna grilliin vartaassa! Näistä paloista on helppo valmistaa myös kanapalojen kaltaisia “nugetteja” kuorrutuksella tai ilman.

Huom. Irtotuote ei ole gluteeniton. Gluteenittomat herne-härkäpapupalat löytyvät valmiiksi pakatuissa 200 g pusseissa.

Ainesosat: Herneproteiinitiiviste* 79,8%, härkäpapuproteiinitiiviste* 19%, suola 1,2%. *luomutuotantoa.

Ravintoarvot/100g: energia 1428 kJ (339 kcal), rasva 4,1 g (josta tyydyttynyttä 0,9 g), hiilihydraatit 15,0 g (josta sokereita 2,9 g), ravintokuitu 15,0 g, proteiini 53,0 g, suola 1,200 g. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Käyttö: Proteiinin lähteeksi ruoanlaittoon, esim. keittoihin, kastikkeisiin ja pataruokiin. Käytetään soijarouheen tavoin: Kiehauta muutama minuutti, mausta ja paista.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Tanska

Luomusertifikaatti: DK-OKO-100

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään pähkinöitä, manteleita, siemeniä, viljoja, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

100g, 300g, 50 g, 500g

Saatat myös pitää...