Herneproteiinihiutaleet merilevä, F’sh Peas, 140 g

3,90

F’sh Peas hiutaleita voi käyttää tonnikalan tapaan niin salaateissa, piirakoissa, pitsassa, pastakastikkeessa kuin lasagnessa. Maku on vallan mainio myös suoraan purkista nautittuna! Tuotteita on neljä erilaista, joista norilehdillä maustettu versio muistuttaa maultaan eniten tonnikalaa.

Kaikki F’sh Peas-tuotteet ovat täysin vegaanisia. Raaka-aineeksi on valittu keltainen herne, sillä se on esimerkiksi soijaan verrattuna viisi kertaa ilmastoystävällisempää viljellä. Kaikilla F’sh Peas-tuotteilla on pitkä säilyvyys avaamattomana, tässäpä siis mainio kotivara kuivakaappiin!

Kuvaus

F’sh Peas tuotteet valmistetaan keltaisesta herneestä, joka on soijaan verraten viisi kertaa ympäristöystävällisempää viljellä. Koostumukseltaan ja maultaan nämä helpot säilykkeet jäljittelevät tonnikalaa – mutta ovat täysin vegaanisia! Levitteitä voi käyttää osana ruoanlaittoa tai syödä sellaisenaan vaikkapa leivän päällä.
F’sh Peas tuotteet säilyvät pitkään avaamattomana, avattuna jääkaapissa 2 vuorokautta.

Ainesosat: Herneproteiini 76 %, vesi, rapsiöljy, nori-lehdet 1 %, suola, mausteet (valkosipuli, sipuli, valkopippuri), sitruunamehutiiviste.

Keskimääräiset ravintoarvot per 100 g: energiaa 622 kJ / 150 kcal; rasvaa 10 g, josta tyydyttyneitä 0,9 g; hiilihydraatteja 1,1 g, joista sokereita 0,7 g; proteiinia 12 g; suolaa 1,05 g. Parasta ennen: katso tölkistä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä tuote 0–6 °C lämpötilassa ja käytä 48 tunnin kuluessa.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Latvia

Saatat myös pitää...