Herneproteiinihiutaleet natural, F’sh Peas, 140 g

3,90

F’sh Peas hiutaleita voi käyttää tonnikalan tapaan niin salaateissa, piirakoissa, pitsassa, pastakastikkeessa kuin lasagnessa. Maku on vallan mainio myös suoraan purkista nautittuna! Tuotteita on neljä erilaista, joista norilehdillä maustettu versio muistuttaa maultaan eniten tonnikalaa.

Kaikki F’sh Peas-tuotteet ovat täysin vegaanisia. Raaka-aineeksi on valittu keltainen herne, sillä se on esimerkiksi soijaan verrattuna viisi kertaa ilmastoystävällisempää viljellä. Kaikilla F’sh Peas-tuotteilla on pitkä säilyvyys avaamattomana, tässäpä siis mainio kotivara kuivakaappiin!

4 varastossa

Kuvaus

F’sh Peas tuotteet valmistetaan keltaisesta herneestä, joka on soijaan verraten viisi kertaa ympäristöystävällisempää viljellä. Koostumukseltaan ja maultaan nämä helpot säilykkeet jäljittelevät tonnikalaa – mutta ovat täysin vegaanisia! Levitteitä voi käyttää osana ruoanlaittoa tai syödä sellaisenaan vaikkapa leivän päällä.
F’sh Peas tuotteet säilyvät pitkään avaamattomana, avattuna jääkaapissa 2 vuorokautta.

Ainesosat: Herneproteiini 78 %, vesi, suola.

Keskimääräiset ravintoarvot per 100 g: energiaa 307 kJ / 73 kcal; rasvaa 1,2 g, josta tyydyttyneitä 0,3 g; hiilihydraatteja 0,6 g, joista sokereita 0 g; proteiinia 14 g; suolaa 1,18 g. Parasta ennen: katso tölkistä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä tuote 0–6 °C lämpötilassa ja käytä 48 tunnin kuluessa.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Latvia

Saatat myös pitää...