Himalajan Ruususuola, hieno 500g

4,30/500 g

Himalajan ruususuolan vaaleanpunertavat kristallikiteet louhitaan käsin Himalajan vuoriston juurelta. Ruususuolan kristallimainen rakenne ja sen sisältävät mineraalit korostavat ruoan omia aromeja ja

Suolaa eri prosessoida kemiallisesti eikä se sisällä lisäaineita.

Pussi on uudelleensuljettava ja -käytettävä, ja käytön jälkeen se on kierrätettävissä muovinkeräykseen tai energiajakeeseen.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 81403 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Organic Healthin Himalajan Ruususuolan punertavat kristallikiteet louhitaan Himalajan vuoriston juurelta ja tuotetaan vastuullisesti Reilun kaupan ehtoja noudattaen (Codex Alimentarius FAO/WHO). Työntekijöille taataan aina turvalliset työolot, terveydenhuolto ja alueen keskitasoa parempi palkka työstä eikä suolan tuotannossa käytetä koskaan lapsityövoimaa. Vaikka suola tuotetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti, ei reilun kaupan sertifikaattia sille kuitenkaan voida myöntää, koska suola raaka-aineena ei ole viljelytuote. Suolaa on myös puhdas luonnontuote, mutta mitään suolaa ei myöskään voida sertifioida luomuksi.

Toisin kuin valkoinen jalostettu suola, ruususuolaan ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään. Ruusuolan vaaleanpunertava väri on peräisin mineraaleista ja se sisältääkin luontaisesti pienen pieniä määriä myös muita Himalajan maaperän mineraaleja, kuten mm. kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja rautaa. Ruususuolan erittäin tiivis kiderakenne tekee siitä hitaammin liukenevaa ja aromikkaan pehmeän makuista ja se korostaakin ruoan omia aromeja.

Ruususuolaa ei prosessoida kemiallisesti, eikä se sisällä mitään lisäaineita. Tämä suola ei sisällä lisättyä jodia. Emme voi kuitenkaan taata tuotteen 100% jodittomuutta. Himalajan ruususuola sopii vähäjodiseen ruokavalioon, konsultoithan kuitenkin tarvittaessa lääkäriäsi jos ruususuolan käyttö askarruttaa.

Ainesosat: Himalajan Kristallisuola (Ruususuola). Säilytettävä kuivassa ja viileässä. NaCl >97%. Lisäaineeton, säilöntäaineeton.

Valmistaja: Organic Health

Alkuperämaa: Pakistan

Lisätiedot

Kilohinta

8,60 € / kg

Koko

500 g

Saatat myös pitää...