Himalajan ruususuola, jodioitu, 500 g

3,95/500g

Himalajan ruususuola (kristallisuola) louhitaan Himalajan vuoriston juurelta jossa se on säilynyt puhtaana ja koskemattomana. Alkuperäisen, jalostamattoman ruususuolan tunnistat sen kauniin punertavasta väristä ja aromikkaasta mausta. Tämän ruususuolan joukkoon on lisätty elimistön hyvinvoinnin kannalta välttämätöntä jodia. Valitse paremmin, voi paremmin!

Pussi on uudelleensuljettava ja -käytettävä, ja käytön jälkeen se on kierrätettävissä muovinkeräykseen tai energiajakeeseen.

Kuvaus

Organic Healthin Himalajan Ruususuolan punertavat kristallikiteet louhitaan Himalajan vuoriston juurelta ja tuotetaan vastuullisesti Reilun kaupan ehtoja noudattaen (Codex Alimentarius FAO/WHO). Työntekijöille taataan aina turvalliset työolot, terveydenhuolto ja alueen keskitasoa parempi palkka työstä eikä suolan tuotannossa käytetä koskaan lapsityövoimaa. Vaikka suola tuotetaan reilun kaupan periaatteiden mukaisesti, ei reilun kaupan sertifikaattia sille kuitenkaan voida myöntää, koska suola raaka-aineena ei ole viljelytuote. Suolaa on myös puhdas luonnontuote, mutta mitään suolaa ei myöskään voida sertifioida luomuksi.

Toisin kuin valkoinen jalostettu suola, ruususuolaan ei lisätä mitään eikä siitä poisteta mitään. Ruusuolan vaaleanpunertava väri on peräisin mineraaleista ja se sisältääkin luontaisesti pienen pieniä määriä myös muita Himalajan maaperän mineraaleja, kuten mm. kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja rautaa. Ruususuolan erittäin tiivis kiderakenne tekee siitä hitaammin liukenevaa ja aromikkaan pehmeän makuista ja se korostaakin ruoan omia aromeja.

Tähän suolaan on lisätty elimistö hyvinvoinnin kannalta välttämätöntä jodia. Lisätty jodi ei vaikuta suolan makuun.

Ainesosat: Himalajan Kristallisuola (Ruususuola), jodi (15-45 mikrogrammaa/g). NaCl >97%. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Valmistaja: Organic Health

Alkuperämaa: Pakistan

Lisätiedot

Koko

500g

Kilohinta

7,90 € / kg

Saatat myös pitää...