Kuvaus
Impolan Kasvitila toimii Sastamalassa Kämmäkän kylässä. Tila on ollut saman suvun hallussa jo 1800-luvun lopulta lähtien ja nykyinen yrittäjä Kaarlo Impola on järjestyksessä neljäs isäntä. Tila sijaitesee rauhallisella maaseudulla kaukana isoista liikenteen tai teollisuuden keskittymistä. Impolan päätuotantokasvi on öljyhamppu, josta on jalostettuna moneksi. Hamppua on saatavilla niin kokonaisena, kuorittuna ja rouheena, kuin sekoitettuna mysliin ja puuroon sekä jauhettuna proteiinijauheeksi.
Hampputuotteiden lisäksi Impola valmistaa suosittua kylmäpuristettua camelinaöljyä sekä viljelee juurikin näitä du puy-tyylisiä vihreitä linssejä. Impolan brändin alta löytyy myös gluteeniton kaurahiutale. Impolan tuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki.
Ravintosisältö/ 100 g: Energia 352 kcal/1473 kJ, proteiinia 24,6 g, hiilihydraatteja 52,7 g (joista sokereita 2 g), rasvaa 1,1 g (joista tyydyttyneitä rasvahappoja 0,1 g), ravintokuitua 10,7 g, suolapitoisuus 0 g.
Valmistus: Huuhtele ja keitä. Keittoaika 25-30 minuuttia. Säilytys kuivassa ja valolta suojattuna.
Valmistaja: Impolan kasvitila
Alkuperämaa Suomi