Inkivääri, rikitön 100g

2,49

Suosituin inkiväärimme on makea ja ihanan tuju!

Kuvaus

Ehdottomasti suosituin inkiväärituotteemme!

Voimakas inkivääri on juurikasvi, jota monet kulttuurit ovat käyttäneet vuosisatojen ajanlääkinnällisiin tarkoituksiin. Inkiväärillä on todettu olevan monia elimistölle hyödyllisiä ominaisuuksia. Inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta. Flunssan hoidossa moni turvautuu inkiväärin tuomaan helpotukseen, lisäksi useat kokevat saavan helpotusta inkivääristä myös matkapahoinvointiin. Inkiväärin mausteinen potku sopii myös moniin aterioihin ja resepteihin.

 

Ainesosat: Kuivattu inkivääri 90%, fruktoosi 10%. Ei sisällä geenimuunneltuja ainesosia. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinästä, pähkinöistä,  rikkidioksidista ja soijasta. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Inkivääriä ei suositella raskaana oleville.

Alkuperämaa: Thaimaa

Ravintoarvot/100g: energia 1465 kJ (350 kcal), proteiini 0,0 g, hiilihydraatit 85,0 g (josta sokereita 62,0 g), rasva 0,0 g (josta tyydyttynyttä 0,0 g), ravintokuitu 4,0 g, suola 0,088 g.

Myös 1kg suurpakkauksessa!

Inkivääri, rikitön 1kg