Ale!

Inkivääri tomusokeroitu, luomu, 1 kg PÄIVÄYSALE

Alkuperäinen hinta oli: 19,95€.Nykyinen hinta on: 13,95€.

Tomusokeria sisältävät pienet inkiväärikuutiot sopivat täydellisesti karkinnälkään syystalven koittaessa. Sopivasti lämmittävää potkua ja miellyttävää makeutta samassa palassa. Palojen koot vaihtelevat 8-10 mm välillä. 1000 g säästöpussista riittää pidemmäksi aikaa, tai muillekin jaettavaksi.
Pussi on uudelleensuljettavissa ja -käytettävissä.

Parasta ennen 20.7.2024.

5 varastossa

Kuvaus

Parasta ennen 20.7.2024.

Tee ekoteko, pelasta minut päiväykseltä!

Huom! Tämän tuotteen Parasta ennen -päiväys on 20.7.2024. Parasta ennen -päiväys on ohjeellinen, ja sen ylittäneitä tuotteita saa Ruokaviraston (linkki alla) ohjeistuksen mukaisesti myydä vielä päiväyksen jälkeen. Emme halua heittää ruokaa roskiin, ja siksi tarjoamme jättialennuksin hävikkiriskissä olevat päiväysvanhat tuotteet. Luonto ja kukkaro kiittävät!

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/elintarvikkeista-annettavat-tiedot/pakkausmerkinnat/vahimmaissailyvyysaika-ja-viimeinen-kayttopaiva–ajankohta/

Voimakas inkivääri on juurikasvi, jota monet kulttuurit ovat käyttäneet jo vuosisatojen ajan moniin eri tarkoituksiin. Inkiväärin on uskottu edistävän hengitysteiden terveyttä,  immuniteettia, nivelten liikkuvuutta ja parantavan ruoansulatusta. Myös flunssan hoidossa moni turvautuu inkiväärin tuomaan helpotukseen. Saattaapa inkivääri tarjota myös helpotusta matkapahoinvointiin.

Innostu inkivääristä ja valmista tulisen tujusta inkivääristä maistuvaa teetä, popsi sellaisenaan, pilko paloja puuron sekaan tai käytä monipuolisesti ruoanlaitossa ja leivonnassa. Suosittelemme kokeilemaan inkivääripaloilla höystettyjä muffineita – taatusti hyvää!

Huomaathan, että inkivääriä ei suositella raskaana oleville tai suurina määrinä monilääkityille.oleville.

Ainesosat: Inkivääri* 50%, tomusokeri* 50%. *luomutuotantoa.

Ravintoarvot/100 g: energia 1487 kJ (355 kcal), rasva 0,2 g (josta tyydyttynyttä 0,1 g), hiilihydraatit 87,4 g (josta sokereita 82,1 g), ravintokuitu 1,5 g, proteiini 0,1 g, suola 0,060 g. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Kiina

Valmistaja: Organic Health

30 päivän alin hinta 15,95 €.