Inkivääri tomusokeroitu, luomu 1 kg

24,90

Tomusokeria sisältävät pienet inkiväärikuutiot sopivat täydellisesti karkinnälkään syystalven koittaessa. Sopivasti lämmittävää potkua ja miellyttävää makeutta samassa palassa. Palojen koot vaihtelevat 8-10 mm välillä. 1000 g säästöpussista riittää pidemmäksi aikaa, tai muillekin jaettavaksi.
Pussi on uudelleensuljettavissa ja -käytettävissä.

Kuvaus

Voimakas inkivääri on juurikasvi, jota monet kulttuurit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan lääkinnällisiin tarkoituksiin. Inkivääriä on käytetty edistämään hengitysteiden terveyttä, vahvistamaan immuniteettia, ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja parantamaan ruoansulatusta. Myös flunssan hoidossa moni turvautuu inkiväärin tuomaan helpotukseen ja matkapahoinvoinnista kärsivät saavat usein toivottua helpotusta matkantekoon inkivääristä.

Innostu inkivääristä ja valmista tulisen tujusta inkivääristä maistuvaa teetä, popsi sellaisenaan, pilko paloja puuron sekaan tai käytä monipuolisesti ruoanlaitossa ja leivonnassa. Suosittelemme kokeilemaan inkivääripaloilla höystettyjä muffineita – taatusti hyvää!

Huomaathan, että inkivääriä ei suositella raskaana oleville.

Ainesosat: Inkivääri* 50%, tomusokeri* 50%. *luomutuotantoa.

Ravintoarvot/100 g: energia 1487 kJ (355 kcal), rasva 0,2 g (josta tyydyttynyttä 0,1 g), hiilihydraatit 87,4 g (josta sokereita 82,1 g), ravintokuitu 1,5 g, proteiini 0,1 g, suola 0,060 g. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Kiina

Organic Health