Inkivääri, tomusokeroitu, 8-10 mm, luomu 150g

5,95

Tomusokeria sisältävät pienet inkiväärikuutiot söpössä pikkupussissa! Tomusokeroidut inkiväärit toimivat täydellisesti karkinnälkään ja lämmittävät sopivasti suuta ja vatsaa.

Sellofaanipussin voi kierrättää muovinkeräykseen tai energiajakeeseen.

8 varastossa

Kuvaus

Voimakas inkivääri on juurikasvi, jota monet kulttuurit ovat käyttäneet vuosisatojen ajan lääkinnällisiin tarkoituksiin. Inkivääriä on käytetty edistämään hengitysteiden terveyttä, vahvistamaan immuniteettia, ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja parantamaan ruoansulatusta. Myös flunssan hoidossa moni turvautuu inkiväärin tuomaan helpotukseen ja saattaapa inkivääri tarjota helpotusta myös matkapahoinvointiin.

Innostu inkivääristä ja valmista tulisen tujusta inkivääristä maistuvaa teetä, popsi sellaisenaan, pilko paloja puuron sekaan tai käytä monipuolisesti ruoanlaitossa ja leivonnassa. Suosittelemme kokeilemaan inkivääripaloilla höystettyjä muffineita – taatusti hyvää!

Ainesosat: Inkivääri* 50%, tomusokeri* 50%. *luomutuotantoa.

Ravintoarvot/100 g: energia 1487 kJ (355 kcal), rasva 0,2 g (josta tyydyttynyttä 0,1 g), hiilihydraatit 87,4 g (josta sokereita 82,1 g), ravintokuitu 1,5 g, proteiini 0,1 g, suola 0,060 g. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Kiina

Luomusertifikaatti: FI-EKO-201