Jasmine Green Tea, irtotee

1,9069,90

English Tea Shopin suosituimmat maut löydät meiltä nyt myös irtoteenä, juuri sen verran kuin haluat. Jasmine Green Tea on yhdistelmä hienointa kiinalaista ja Ceylonin vihreää teetä. Sekoitusta täydentävät tuoreet ja kukkaiset maut jasmiinista sekä seljankukasta.

Klikkaa valikosta haluamasi pakkauskoko.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , ,

Kuvaus

Musta tee on yksi suosituimmista teelaaduista länsimaissa. English Tea Shopin Ceylonin musta tee on peräisin nimensä mukaisesti Ceylonin saarelta Sri Lankasta. Tämä täyteläinen musta tee on aistikas klassikko, jonka maku on tumma ja syvä, tasapainotettuna juuri sopivalla määrällä kitkeryyttä.

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön. Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen. Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Ainesosat: Luomu vihreä tee (92%), luomu jasmiininkukka (3,25%), luomu seljankukka (2%), luontainen aromi (2,75%). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Valmistaja: English Tea Shop

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään viljoja, pähkinöitä, manteleita, siemeniä, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 150 g, 25 g, 50 g, 75 g

Saatat myös pitää...