Kokonainen pellavansiemen, 300 g

4,95

100% kotimaista vatsaa hellivää pellavaa! Tässä pakkauksessa pellavansiemenet ovat kokonaisia. Käytä leivonnassa, ruoanlaitossa tai liota vedessä yön yli ja nautiskele aamiaisella.

Kuvaus

Pellavansiemenet tuovat helposti lisää kuitua ja hyviä rasvahappoja ruokavalioon. Valo24h -pellavatuotteissa kaikki siemenen ravintoaineet ovat tehokkaasti elimistösi käytössä. Jo ruokalusikallisessa (n.10g) on päivän omega-3:n tarve. Pellavan aflalinoleenihapon omega-3:sen riittävä saanti (2 g/pv) auttaa ylläpitämään veren kolesterolitason normaalina. Ihmiselle välttämättömiä rasvahappoja on kaksi: linolihappo (Omega-6) ja alfalinoleenihappo (Omega-3). Näitä kasvuun, kehitykseen ja elimistön kaikkien solujen rakennusaineina tarvittavia rasvahappoja on pellavassa ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa.

Pellavan kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa. Liukenematon kuitu (2/3 pellavan kuiduista) tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu (1/3 pellavan kuiduista) tasapainottaa aterian jälkeen verensokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpitämisessä sitoen sappihappoja.

Tuote on gluteeniton ja valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia tuotteita ja raaka-aineita. 100% kotimaista pellavaa. Pellavansiemeniä ei suositella raskaana oleville, imettäville tai imeväisikäisille.

Pellavansiemeniä suositellaan nautittavaksi enintään 2 ruokalusikallista (noin 15 g) päivässä. Lapsille suositellaan puolikasta aikuisten annoksesta, 1 ruokalusikallinen (6–8 g).

Ainesosat: Paahdettu pellavansiemen 100%. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100 g: energia 2318 kJ (554 kcal), rasva 44,0 g (josta tyydyttynyttä 4,0 g), hiilihydraatit 4,0 g (josta sokereita 0,0 g), ravintokuitu 29,0 g, proteiini 21,0 g, suola 0,000 g.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Suomi

Valmistaja: 24h Valo

Saatat myös pitää...