Ale!

Kurkumaeliksiiri, luomu 250ml

13,95 6,95

Tuorepuristettu luomukurkumamehu sisältää mm. kurkuman luonnollisen eteerisen öljyn ja voimakasta antioksidanttia, kurkumiinia.
Se sisältää myös useita ravinteita: mm. beetakaroteenia, askorbiinihappoa (C-vitamiini), kalsiumia, flavonoideja, kuitua, rautaa, niasiinia (B3-vitamiini), kaliumia ja sinkkiä.

Kuvaus

Kurkumaeliksiiri nyt -50%!

Hyvinvointisi tueksi!

Tuorepuristettu luomukurkumamehu sisältää mm. kurkuman luonnollisen eteerisen öljyn ja voimakasta antioksidanttia, kurkumiinia.

Kurkuma sisältää myös useita ravinteita: mm. beetakaroteenia, askorbiinihappoa (C-vitamiini), kalsiumia, flavonoideja, kuitua, rautaa, niasiinia (B3-vitamiini), kaliumia ja sinkkiä.

Kurkumaeliksiirin eteerisen öljyn ansiosta kurkumiini imeytyy juomasta nopeammin ja paremmin kuin kurkumajauheista tai –tableteista. Tämän ansiosta mehuun ei myöskään tarvitse lisätä mustapippuria, jota kehotetaan yleisesti lisäämään kurkumajauheita nauttiessa, mustapippurin sisältämän imeytymistä edistävän piperiinin vuoksi.

 

Ainesosat: tuorepuristettu kurkumanjuuri (curcuma longa)*, sitruunamehutiiviste*.

*luomutuotettu.

Käyttö: Ravintolisä. Ravista huolellisesti. Päiväannos 1rkl (15ml). Suositellaan käytettäväksi aamulla ennen ruokailua. Voidaan nauttia sellaisenaan, laimennettuna tai esim. smoothien seassa.

Kurkumaeliksiiri sopii myös kaikkeen ruoanlaittoon ja leivontaan.

 

Valmistaja: Organic Health

Alkuperämaa: Intia

Lisätiedot

Kilohinta

27,80