Ale!

Kylmäuutettava tee, Gin Botanicals Green Tea, Apple & Jasmine, 14 g

3,95

Vie sesongin drinkit uudelle tasolle giniin kylmäuutettavalla luomuteellä. Pakkaus sisältää 7 pussia korkealaatuista vihreään teehen pohjautuvaa teesekoitusta. Teepussit uutetaan giniin tai muuhun valittuun nesteeseen. Kylmäuutettavat pussit sopivat myös alkoholittomien drinkkien valmistukseen. Kippis!

3 varastossa

Kuvaus

Gin Botanicals-pyramidipusseissa tee hautuu ilmavasti irtoteen tavoin ja maut vapautuvat juomaan helposti. Tässä vihreään teehen pohjautuvassa kylmäuutettavassa juomassa yhdistyvät marjainen hibiscus, raikas omena sekä appelsiininkuori. Gin Botanicals-teet ja haudukkeet uutetaan kylmäuutoksena giniin tai muuhun valittuun nesteeseen. Teepusseja uutetaan 5 min, jonka jälkeen joukkoon lisätään 200 ml tonicia sekä jäitä.

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön. Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen. Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Ainesosat: Luomu hibiskus (38%), luomu vihreä tee (28%), luomu omena (19%), luomu appelsiininkuori (12%), luomu ruusun terälehti (2%), luomu jasmiinin terälehti (1%). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Käyttö: Uuta ginissä 5 minuuttia, lisää 200 ml tonicia sekä jäitä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Valmistaja: English Tea Shop

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

30 päivän alin hinta 3,95 €

Saatat myös pitää...