Kylmäuutettavat teepyramidit Gin Botanicals, 24 g

9,95

Jännittävä uutuus! Vie drinkit uudelle tasolle giniin kylmäuutettavalla luomuteellä.

Pakkaus kokoaa yhteen kaikki English Tea Shopin kylmäuutettavat teet ja haudukkeet. Pakkaus sisältää 12 pussia korkealaatuista hauduketta ja teetä. Teepussit uutetaan giniin tai muuhun valittuun nesteeseen. Kylmäuutettavat pussit sopivat myös alkoholittomien drinkkien valmistukseen. Kippis!

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saapumisilmoitus

Kuvaus

Tämä kokoelma sisältää kaikki kylmäuutettavat teet- ja haudukkeet. Loistava lahjaidea kesäisiin juhliin ja tuliaisiksi! Pakkaus sisältää 12 pussia luomuteetä- ja hauduketta. Gin Botanicals-pyramidipusseissa tee hautuu ilmavasti irtoteen tavoin ja maut vapautuvat juomaan helposti. Teet ja haudukkeet uutetaan kylmäuutoksena giniin tai muuhun valittuun nesteeseen. Teepusseja uutetaan 5 min, jonka jälkeen joukkoon lisätään 200 ml tonicia sekä jäitä.

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön. Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen. Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Ainesosat: Orange, Cinnamon & Ginger: Luomu kaneli (38%), luomu inkivääri (29%), luomu appelsiininkuori (15%), luomu sitruunankuori (15%), luomu neilikka (3%). Apple, Rosehip & Cranberry: Luomu omena (39%), luomu hibiskus (19%), luomu karpalo (2%), luomu mansikka (2%), luomu vadelma (2%), luomu mustaherukka (2%). Green Tea, Apple & Jasmine: Luomu hibiskus (38%), luomu vihreä tee (28%), luomu omena (19%), luomu appelsiininkuori (12%), luomu ruusun terälehti (2%), luomu jasmiinin terälehti (1%). Haudutus: Uuta 50ml:ssa giniä 5 min ajan, lisää 200ml tonicia ja tarjoile jääpalojen kanssa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Käyttö: Uuta ginissä 5 minuuttia, lisää 200 ml tonicia sekä jäitä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Valmistaja: English Tea Shop

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Saatat myös pitää...