Lasten rautasiirappi, appelsiini & päärynä, Nôgel, 250 ml

24,95

Uudistettu maku: enemmän päärynää, vähemmän appelsiinia!

Nôgelin lasten rautasiirappi soveltuu 6 kk alkaen koko perheelle.
Tässä rauta-ravintolisässä rauta on hyvin imeytyvässä bisglysinaatin muodossa josta johtuen tuote on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3000-1 Osastot: ,

Kuvaus

Nôgelin lasten rautasiirappi soveltuu 6 kk alkaen koko perheelle.
Tässä rauta-ravintolisässä rauta on hyvin imeytyvässä bisglysinaatin muodossa josta johtuen tuote on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen (rautabisglysinaatin imeytyminen on vähintään kaksi kertaa tehokkaampaa verrattuna muihin rautasuoloihin).
Raudan imeytymistä edistää myös tuotteessa C-vitamiini (luomuappelsiinista). Tuote on vegaaninen sekä luontaisesti gluteeniton ja se on viljelty ilman keinotekoisia kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita. Luonnolliset ainesosat.

Tuote ei sisällä magnesiumstearaattia, keinotekoisia lisä-, säilöntä-, väri- ja makeutusaineita. Laktoositon, kaseiiniton, hiivaton, soijaton, GMO-vapaa, ilman maissia, liivatetta ja eläinperäisiä ainesosia.

2 teelusikallista = 25 mg rautaa
1 pullo = 25 päivää

Ainesosat: Ainesosat: Appelsiinitäysmehutiiviste*  , päärynätäysmehutiiviste*  , vesi, rauta (rautabisglysinaatti).

* Viljelty ilman keinotekoisia kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita.

Tässä käytetty nokkonen on villiluonnossa kasvanut ja laboratoriossa tutkittu nokkonen. Raudan ja C-vitamiinin pitoisuus on laboratoriossa tarkistettu.

Annostelu: Suositeltava tyhjään vatsaan, ei samanaikaisesti maitotuotteiden kanssa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ennen raudan käytön aloitusta keskustele lääkärin kanssa. Liiallinen rauta on elimistölle haitallista. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavalioita eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravistettava.

Vuorokausiannos (6 kk alkaen – 10 ml) sisältää 25 mg* rautaa (rautabisglysinaatti) ja 21 mg** luonnollista C-vitamiinia.

*312% vuorokautisen saannin vertailuarvosta 6 kk-5-vuotiaille, 227% 6-13-vuotiaille, 179% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille

**73% vuorokautisen saannin vertailuarvosta 6 kk-5-vuotiaille, 42% 6-13-vuotiaille, 26% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille

Uuden tutkimuksen perusteella raudan imeytyminen on tehokkaampaa kun rautaa annostellaan joka toinen päivä kerta-annoksena. Joka toinen päivä annostelu on erityisesti suositeltava tulehduksellisista sairauksista kärsiville ihmisille.

Ennen raudan ravintolisän käyttöä keskustele lääkärin tai kätilön kanssa.

Nôgel lahjoittaa jokaisen tuotteen ostosta (1 pullo) 5 senttiä Kummit ry:lle.

Saatat myös pitää...