Liemikuutio, no-chicken, V-Cubes, 72 g

3,30

Vegaaninen ja luomu kananmakuinen liemikuutio soveltuu käytettäväksi kastikkeisiin, keittoihin ja marinadeihin. Kuutio liukenee helposti nesteeseen ja tuo vaivattomasti makua ruokiin. Ei sisällä natriumglutamaattia, lisättyä sokeria tai palmuöljyä. Pakkauksessa 6 x 12 g liemikuutiota.

Kuvaus

Vegaaninen liemikuutio, joka maistuu kanaliemelle mutta ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Helposti liukenevan liemikuution herkullinen mausteyhdistelmällä lisäät kätevästi makua erilaisiin ruokiin. Liemikuutio soveltuu käytettäväksi esimerkiksi marinadeissa, kastikkeissa ja keitoissa. Ei sisällä natriumglutamaattia, lisättyä sokeria tai palmuöljyä.

Ainesosat: Suola, mar vp no-chicken* (sipuli*, valkosipuli*, paprika*, kurkuma*), kookosöljy*, maissijauho*, kern no-chicken* (curry*, rosmariini*). *Luomu

Saattaa sisältää: Gluteiinia sisältävät viljat ja viljatuotteet, Maito ja maitotuotteet, myös laktoosi, Sinappi ja sinappituotteet, Soijapavut ja soijapaputuotteet, Selleri ja sellerituotteet, Munat ja munatuotteet

Ravintoarvot/ 100 g: Energiaa 159 kcal / 664 kJ, rasvaa 7 g, *joista tyydyttyneitä 6,5 g, hiilihydraatteja 18 g, *joista sokereita 18 g, ravintokuitua 5 g, proteiinia 3,3 g, suola 55,5 g.

Alkuperämaa: Puola

Luomusertifikaatti: PL-EKO-12

 

Saatat myös pitää...