Ale!

PÄIVÄYSALE! Luomu auringonkukansiemen 100g

0,39

Maistuvat auringonkukansiemenet sisältävät mm. E- ja B-vitamiineja, sinkkiä, kaliumia, fosforia, rautaa, seleeniä ja magnesiumia.

Huom! Parasta ennen 1.10.21

Kuvaus

Tee ekoteko, pelasta minut päiväykseltä!

Huom! Tämän tuotteen Parasta ennen -päiväys on 1.10.2021. Parasta ennen -päiväys on ohjeellinen, ja sen ylittäneitä tuotteita saa Ruokaviraston (linkki alla) ohjeistuksen mukaisesti myydä vielä päiväyksen jälkeen. Emme halua heittää ruokaa roskiin, ja siksi tarjoamme jättialennuksin hävikkiriskissä olevat päiväysvanhat tuotteet. Luonto ja kukkaro kiittävät!

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/elintarvikkeista-annettavat-tiedot/pakkausmerkinnat/vahimmaissailyvyysaika-ja-viimeinen-kayttopaiva–ajankohta/

Auringonkukansiemenestä on moneksi! Kermaisan pehmeän ja pähkinäisen makunsa vuoksi auringonkukansiemen soveltuvat hyvin mm. salaatteihin, makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin sekä smoothien, rahkan, myslin joukkoon. Kokeile myös paahdettuna vaikkapa sosekeiton lisukkeena!

Auringonkukansiemenet sisältävät sinkkiä, kaliumia, fosforia, rautaa, seleeniä ja magnesiumia. Lisäksi auringonkukansiemet sisältävät reilusti mm. proteiinia sekä E- ja B-vitamiineja.

 

Ainesosat: Auringonkukansiemen*. *luomutuotantoa. Ei keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa: Romania

Ravintoarvot/100g: energia 2445 kJ (584 kcal), proteiini 20,8 g, hiilihydraatit 11,4 g (josta sokereita 2,6 g), rasva 51,5 g (josta tyydyttynyttä 4,5 g), ravintokuitu 8,6 g, suola 0,022 g.