Luomu luksus pähkinäsekoitus, Organic Health, 1kg

27,90

Sekoitus sisältää pähkinöiden koko hovin aateliston. Tätä sekoitusta kelpaa tarjota ja napostella milloin vain.

Kuvaus

Tässä todellinen kuninkaallinen luksus-pähkinäsekoitus – kokonaan luomua tietenkin. Sekoitus sisältää pähkinöiden koko hovin aateliston. Tätä sekoitusta kelpaa tarjota ja napostella milloin vain.

Eri pähkinälajit poikkeavat toisistaan paitsi ulkonäöllisesti niin myös sisältämiensä vitamiinien ja mineraalien suhteen. Parasta olisikin sisällyttää päivittäiseen ruokavalioon useita eri pähkinälajeja.

Pähkinät ovat näppärä ja terveellinen lisä monipuoliseen ruokavalioon ja hyvä vaihtoehto esimerkiksi välipalaksi, koska ne sisältävät paljon terveellisiä ja pehmeitä rasvoja sekä proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. Pähkinöiden sisältämä rasva on hyvää, tyydyttymätöntä, pehmeää kasvirasvaa, joka sisältää myös omega 3-rasvahappoja. Pähkinät ovat siis erittäin sydänystävällinen lisä jokaisen ruokavalioon.

 

Ainesosat: CASHEWPÄHKINÄ* (Vietnam), MANTELI* (Espanja), SAKSANPÄHKINÄ* (Romania), PARAPÄHKINÄ* (Bolivia), HASSELPÄHKINÄ* (Turkki). *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Saattaa sisältää karvasmantelia tai mantelin kuoria! Luomuparapähkinöille luontaisen laatuvaihtelun vuoksi ei suositella erittäin homeherkille henkilöille. Parapähkinässä korkea rasvapitoisuus, herkkä lämmölle.

Ravintosisältö/ 100g: energia 2510 Kj / 602 kcal, proteiini 18.1g, hiilihydraatti 17.3g, -josta sokereita 3.9g, rasva 54.8g, -josta tyydyttynyttä 5.1g, ravintokuitu 11g.