Kuvaus
Mungpapu on maultaan makeahko ja se sopii hyvin salaatteihin, keittoihin ja paistoksiin. Proteiini ja kuitupitoinen mungpapu sisältää myös mm. kivennäisaineita sekä E- ja C-vitamiinia ja se on helposti idätettävä papulajike.
Ainesosat: Mungpapu*. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Liota 12 tuntia ja keitä uudessa vedessä 20-35 min. Sopii myös idätykseen. Ituja suositellaan kuumennettaviksi ennen käyttöä. Riittämättömästi käsitellyistä pavuista voi aiheutua ruokamyrkytyksen kaltaisia oireita.
Alkuperämaa: Kiina
Ravintoarvot/100g: energia 1453 kJ (347 kcal), proteiini 23,8 g, hiilihydraatit 46,3 g (josta sokereita 6,6 g), rasva 1,1 g (josta tyydyttynyttä 0,3 g), ravintokuitu 16,3 g, suola 0,037 g.