Ale!

Mate-energiajuoma, maustamaton, 330 ml

2,50

Parasta ennen 7.12.2023.

Matelaiturin Mate-energiajuoma on mainio vaihtoehto perinteisille energia- ja virvoitusjuomille. Kuplivan raikas, puhdas ja maustamaton Yerba Mate piristää ja virkistää kummasti. Nautitaan kylmänä!

Korkea kofeiinipitoisuus, ei lisättyä sokeria tai aspartaamia.

Kuvaus

Yerba Mate on Etelä-Amerikan subtrooppisilla vyöhykkeillä kasvava pensas, joka suorastaan tihkuu vitamiineja, ravinteita ja kivennäisaineita. Yerba maten lehdet sisältävät luontaisesti myös runsaasti kofeiinia, mutta kahvista poiketen, maten kofeiini virkistää tasaisesti ja pitkäkestoisemmin. Matessa on myös runsaasti antioksidantteja – enemmän kuin vihreässä teessä ja punaviinissä! Matelaiturin mate-energiajuomat ovat mainio vaihtoehto tavallisille energiajuomille kun kaipaat piristystä ja vipinää päivääsi. Juomat on valmistettu Suomessa luonnollisista raaka-aineista, ilman turhia ainesosia ja sokerin sijaan juoman makeutuksen hoitavat stevioglykosidit.  Vitamiinien, kivennäisaineiden sekä kofeiinin lisäksi mate pitää sisällään myös hiilihydraattia, kuitua, proteiinia, aminohappoja, flavonoideja, parkkihappoa sekä lehtivihreää.

Matelaituri on Lahtelainen yritys, joka haluaa tarjota vaihtoehdon: mahdollisuuden voida paremmin, virkeämmin ja elää terveellisemmin! Matelaiturin tuoteperheeseen kuuluvat mate-energiajuomat, tietenkin maustamaton Yerba mate-tee sekä liuta erilaisia maustettuja mateja.

Ainesosat: Vesi, yerba mate, hiilidioksidi, kofeiini (35 mg/100 ml), makeutusaine stevioglykosidit, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti.

Ravintoarvot / 100 ml: Energia 3 kJ / 1 kcal, hiilihydraatit 0 g (joista sokereita 0 g), proteiini 0 g, rasva 0 g, suola 0 g.

Alkuperämaa/pakkausmaa: Suomi

Valmistaja: Saimaa Brewing Company

Valmistuttaja: Matelaituri

Hinta sisältää tölkkipantin 0,15 e/tölkki.

30 päivän alin hinta 2,50 €.

Saatat myös pitää...