Mate-tee Harmaja, Matelaituri 200 g

11,95

Lakritsilla maustettu mate -piristävä luonnon voimajuoma.

Yerba Mate on Etelä-Amerikan subtrooppisilla vyöhykkeillä kasvava pensas, joka suorastaan tihkuu vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisaineita. Yerba Mate-pensaan lehdistä haudutettava vatsaystävällinen matejuoma kiihdyttää aineenvaihduntaa ja piristää tasaisemmin ja pitkäkestoisemmin kuin kahvi.

5 varastossa

Kuvaus

Harmaja yhdistää lakritsin makeuden ja maten hapokkuuden tasapainoiseksi luonnon voimajuomaksi. Matea nautitaan perinteiseen tapaan matekupista pillillä, eli bombillalla siemaillen. Matelehtiä voi myös hauduttaa teepannussa tai pressopannussa irtoteen tapaan.

Yerba Mate on Etelä-Amerikan subtrooppisilla vyöhykkeillä kasvava pensas, joka suorastaan tihkuu vitamiineja, ravinteita ja kivennäisaineita. Yerba maten lehdet sisältävät luontaisesti myös runsaasti kofeiinia, mutta kahvista poiketen, maten kofeiini virkistää tasaisesti ja pitkäkestoisemmin. Matessa on myös runsaasti antioksidantteja – enemmän kuin vihreässä teessä ja punaviinissä!

Matelaituri on Lahtelainen yritys, joka haluaa tarjota vaihtoehdon: mahdollisuuden voida paremmin, virkeämmin ja elää terveellisemmin! Matelaiturin tuoteperheeseen kuuluvat mate-energiajuomat, tietenkin maustamaton Yerba mate-tee sekä liuta erilaisia maustettuja mateja.

Ainesosat: 100 % luomu yerba matea maustettuna luontaisella lakritsin aromilla. Ei sisällä säilöntäaineita.

Ravintosisältö/ 25 g yerba matea 100 ml vettä sisältää: 11 kcal, hiilihydraatteja 2,4 g (joista sokereita 0,8 g), proteiinia 0,4 g, rasvaa 0,0 g, natrium 0,5 mg, kofeiini 131 mg.

Käyttö: Matekupissa: 1 osa matea, 2 osaa vettä. Hauduta 75 asteisessa vedessä 2 minuuttia, nauti ja halutessasi täytä uudelleen. Teepannussa tai pressopannussa: 1 osaa matea, 5 osaa vettä. Hauduta 75 asteisessa vedessä 4 minuuttia ja nauti.

Alkuperämaa: Argentiina

Saatat myös pitää...