Ale!

Musta tee, Ceylon Black Tea, 45g

3,00

Täyteläinen ja tumma luomuviljelty, maustamaton Ceylonin musta tee, jonka maussa on aistittavissa juuri sopiva vivahdus kitkeryyttä. Tämä klassinen ja vahva Ceylonin musta tee sopii nautittavaksi ympäri vuoden ja maistuu erityisen hyvältä iltapäiväteenä.

Parhaan makunautinnon saamiseksi suosittelemme hauduttamaan teetä 3-4 minuuttia.

Pakkaus sisältää 20 teepussia.

Tuotetunnus (SKU): 62270-1 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Musta Ceylon-tee* 100%. *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Haudutusaika 3-4 min.

*luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Haudutusaika 3-4 min.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Valmistaja: English Tea Shop

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

30 päivän alin hinta 3 €

Saatat myös pitää...