Musta tee, kesämarjat, Clipper, 40 g

5,20

Clipperin Kesämarjat kokoaa yhteen herkullisen makuelämyksen mustikasta, mansikasta, mustaherukasta ja vadelmasta. Teesekoituksen pohjana on korkealaatuinen Reilun kaupan musta luomutee. Muoviton ja kierrätettävä pakkaus sisältää 20 yksittäispakattua, valkaisematonta ja biohajoavaa teepussia.

15 varastossa

Kuvaus

Clipper on maailman suurin Reilun kaupan teebrändi, jonka teevalikoimasta löytyy suosikki jokaiselle! Clipper on sitoutunut kestäviin arvoihin ja läpinäkyvään teentuotantoprosessiin. Clipperin teessä käytetään aina vain luonnonmukaisesti viljeltyjä ainesosia eikä koskaan mitään keinotekoista.

Kaikki Clipper-teet valmistetaan ja pakataan Englannissa Clipperin omassa hiilineutraalissa teetehtaassa. Jopa 98 % tehdasjätteistä kierrätetään ja osa teejätteistä käytetään vihreän energian tuottamiseen.

Reilun kaupan merkki takaa, että edistät teenviljelijöiden ja -poimijoiden sekä heidän perheidensä toimeentuloa, tasa-arvoa ja yhdenvertaisia mahdollisuuksia. Reilu kauppa varmistaa, että teenviljelijöille maksetaan reilu korvaus työstään.

Clipperin teepussit ovat valkaisemattomia ja valmistettu kasvipohjaisista materiaaleista.

Ainesosat: Musta tee*, luontainen mustikka-aromi, luontainen mustaherukka-aromi (1,5%), mustaherukka* (1%), vadelma* (1%), mansikka* (1%), luontainen sitruuna-aromi*. *Luomuviljelty. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa.

Käyttöohje: Käytä aina raikasta vettä valmistaessasi teetä. Kaada kiehuva vesi teepussin päälle, anna hautua 2-4 minuuttia.

Alkuperämaa: Iso-Britannia

Valmistaja: Clipper