Magnesiumsuihke, Nôgel, 100 ml

8,95

Magnesiumin käyttö ihon kautta sopii hyvin lihasjännitysten ja suonenvetojen lievittämiseen ja treenin jälkeiseen käyttöön. Hajusteeton, sopii raskaana oleville ja imetyksen aikana.

Lisäaineeton. Tarkistettu magnesiumin pitoisuus.

6 varastossa

Kuvaus

Magnesiumilla on tärkeä rooli solujen aineenvaihdunnassa ja DNA:n, RNA:n ja proteiinien synteesissä.  Magnesiumin käyttö ihon kautta sopii lihasjännitysten ja suonenvetojen lievittämiseksi ja myös treenin jälkeiseen käyttöön lihasten huoltoon. 8 suihkausta on 105 mg magnesiumia.

Magnesiumsuihke sisältää vain vettä ja magnesiumkloridia. Tuote säilyy avaamattomana vuosia ja avattuna vähintään 3 vuotta. Huom! Tämä tuote ei ole tarkoitettu käytettäväksi ravintolisän tavoin. Vain ulkoisesti, lihasjännityksiin ja suonenvetoihin.

Nôgel lahjoittaa jokaisesta ostetusta pullosta 5 senttiä hyväntekeväisyysjärjestö Kummit ry:lle.

Ainesosat: vesi, magnesiumkloridi (31 %)

Käyttö: Suihkuta iholle ja hiero. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja halutessasi pese tuote pois iholta. Magnesiumsuihke sopii hyvin suihkun jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa. Treenin jälkeen suihkuta tuotetta haluamallesi
lihasalueelle. Laimenna vedellä tai suihkuta kostealle iholle jos sinulla on herkkä iho. Ensimmäisillä käyttökerroilla suihkuta 8 suihkausta päivässä vartalon eri alueille. Tarvittaessa nosta annostelua 30 suihkaukseen päivässä. 8 suihkausta (1 ml) sisältää 105 mg magnesiumia. Tuote voi alussa aiheuttaa iholla pientä kihelmöintiä, mikä on normaali. Älä käytä juuri sheivatulla iholla.

Alkuperämaa: Viro

Saatat myös pitää...