Ale!

Organic Wellness Collection luomu teelahjapakkaus, 72 g

9,95

English Tea Shopin Wellness-teelahjapakkaus sisältää kuutta eri Wellness-sarjan maustettua teetä.
Riittoisa, 48 pussin pakkaus on loistava lahjaidea terveydestään huolta pitävälle tai vaan omaksi iloksi!

Kuvaus

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: 

Happy Me: sitruunaruoho* 34%, omena* 22%, appelsiininkuori* 14%, inkivääri* 12%, kardemumma* 8%, korianteri* 4%, kaneli* 4%, kehäkukka* 2%.

Youthful Me: hibiskus* 40%, ruusunmarja* 40%, tyrnimarja* 9%, mansikka* 4%, mustikka* 4%, karhunvatukka* 3%.

Sensual Me: sitruunaruoho* 28%, hibiskus* 22%, rooibos* 14%, karhunvatukanlehti* 10%, kaneli* 10%, lakritsi* 8%, laventeli* 8%. ”Sisältää lakritsia – kohonneesta verenpaineesta kärsivien henkilöiden on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista”.

Sleepy Me: kamomilla* 62%, laventeli* 12%, humala* 11%, rohtovirmajuuri* 11%, sitruunamelissa* 4%.

Refresh Me: viherminttu* 33%, sitruunaruoho* 27%, timjami* 14%, eukalyptus* 9%, sitruunamyrtti* 9%, sitruunankuori* 8%.

Slim Me: vihreä tee* 54%, kaneli* 20%, ginseng* 12%, inkivääri* 10%, acai* 4%. *luomutuotantoa.

Alkuperämaa: Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen (ei kotikompostiin). Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.