Palasaippua vartalolle ja hiuksille, Solid Roots

14,95/120 g

Solid Roots on aromaterapeuttinen, ihoa hellivä suolasaippua koko vartalolle, hiuksille ja käsisaippuaksi. Solid Roots sopii hoitamaan erilaisia iho-ongelmia kuten kuivaa, rohtunutta, tulehtunutta ja halkeilevaa ihoa. Tasapainoinen, juurevan metsäinen tuoksu rauhoittaa.

Varasto loppu

Tilaa tuotteen saapumisilmoitus

Kuvaus

Flow Cosmetics palasaippuat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Riihimäellä, noudattaen sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerejä. Valmistuksessa käytetään luomusertifioituja raaka-aineita sekä pohjoisen puhtaassa luonnossa villinä kasvaneita kasveja. Tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä, joten ne ovat aina tuoreita. Saippuoiden pakkaukset ovat FSC-sertifioitua pahvia ja niissä ei käytetä lainkaan muovia.

Tämä juurevan ja rauhoittavan metsäntuoksun omaava himalajansuolasaippua sisältää kotimaista villipuolukan siemenöljyä, sekä appelsiinin, vetiverin, patsulin, sypressin, seetrin, sekä ylang ylangin eteerisiä öljyjä. Villipuolukan siemenöljy on erittäin antioksidanttipitoista ja sisältää luonnostaan paljon e-vitamiinia. Mineraalipitoinen suola, puolukan vitamiinit ja eteeristen öljyjens kimara on suunniteltu erityisesti hoitamaan ja korjaamaan kuivaa, rohtunutta, rikkinäistä ja halkeilevaa sekä tulehtunutta ihoa. pH 8-9. Vegaaninen, täysin luonnollinen koostumus.

  • Ei keinotekoisia ainesosia
  • Perustana hoitavat huippulaatuiset luomuöljyt; kookos, sheavoi, jojoba
  • Runsaasti luonnostaan antiseptista Himalajan vuorisuolaa
  • Tuoksuna vain aitoja eteerisiä öljyjä
  • Hellävarainen saippua sopii myös hiusten pesuun.

Koko: 120 g

Ainesosat: Luomukookosöljy, luomusheavoi, glyseriini, vesi, himalajansuola, luomujojobaöljy, villipuolukan siemenöljy, luomuappelsiinin eteerinen öljy, luomuvetiverin eteerinen öljy, luomupatsulin eteerinen öljy, luomusypressin eteerinen öljy, luomuseetrin eteerinen öljy, luomu ylang ylangin eteerinen öljy, luomu rosmariininlehtiuute (luonnollinen antioksidantti) uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn, Ultramariini, Punainen rautaoksidi.

* Villinä kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine
** Ecocert- tai COSMOS- hyväksytty raaka-aine
*** Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

Koko: 120 g

Valmistaja: Vihreä Kosmetiikka Oy

Parasta ennen: 11/2025

Lisätiedot

Koko

120 g

Saatat myös pitää...