Palasaippua vartalolle ja käsille, kuoriva, Cacao Soap

14,95/120 g

Flow Cosmetcsin kuoriva vartalosaippua valmistetaan yhteistyössä Goodion kanssa. Tällä saippualla on suloisen suklainen tuoksu, johon on lisätty aavistus appelsiinia. Kaakaon kuori sekä arktinen mustikkarouhe kuorivat ihoa hellävaraisesti tehden siitä pehmeän ja sileän.

5 varastossa

Kuvaus

Flow Cosmetics palasaippuat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista Riihimäellä, noudattaen sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerejä. Valmistuksessa käytetään luomusertifioituja raaka-aineita sekä pohjoisen puhtaassa luonnossa villinä kasvaneita kasveja. Tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä, joten ne ovat aina tuoreita. Saippuoiden pakkaukset ovat FSC-sertifioitua pahvia ja niissä ei käytetä lainkaan muovia.

Flow Cosmeticsin Cacao Soap saippua on tehty yhteistyössä Goodion kanssa! Saippuan hellävaraisesti kuorivat kaakaopavun kuoret saadaan Goodion suklaatehtaalta. Sekä kaakaovoi että kaakaon kuoret antavat saippualle herkullisen suklaantuoksun. Saippun sisältämä luomukaakaovoi ehkäisee kosteuden haihtumista iholta ja pitää ihon pehmeänä. Antioksidanttirikas kaakaovoi sisältää luonnostaan runsaasti iholle tärkeitä rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Kaakaovoita voidaan käyttää myös raskausarpien ehkäisyyn tai hoitoon. Saippua sisältää myös appelsiinin, piparmintun ja seetripuun eteerisiä öljyjä. pH 8-9.

Cacao Soap sisältää luomusheavoita, joka taas sisältää runsaasti E-vitamiinia. Sillä on ihoa pehmentävä ja ihon ärsytystä rauhoittava vaikutus ja se kosteuttaa ja suojaa ihoa. Flow Cosmeticsin vastuullinen sheavoi on peräisin Afrikasta Burkina Fasosta ja Ghanasta, joissa sen valmistus on perinteisesti naisten työtä. Naiset keräilevät sheapuun hedelmät ja valmistavat tätä ”naisten kultaa” käsityönä. Sheavoin tekeminen tarjoaa toimeentulon miljoonille afrikkalaisille naisille ja heidän perheilleen. Näin he saavat parempaa elämänlaatua, terveydenhoitoa ja koulutusta lapsilleen.

  • Ei keinotekoisia ainesosia
  • Perustana hoitavat huippulaatuiset luomukasvirasvat: kaakaovoi, sheavoi ja kookosöljy
  • Tuoksuna vain aitoja eteerisiä öljyjä
  • Ei kuivata ihoa, hellävarainen koostumus jopa ehkäisee ihon kuivumista
  • Ei sisällä mikromuovihelmiä, kuten osa teollisista kuorintatuotteista

Ainesosat: Luomukookosöljy, luomusheavoi, glyseriini, vesi, luomukaakaovoi, kaakaopavun kuori, kuivattu ja jauhettu villimustikka, luomukaakaojauhe, luomuappelsiinin eteerinen öljy, luomupiparmintun eteerinen öljy, luomuseetrin eteerinen öljy, aktiivihiilijauhe, luomurosmariininlehti uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn (antioksidantti).

* Villinä kasvanut tai luomuraaka-aine
** Ecocert- tai Cosmos-hyväksytty raaka-aine
*** Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Koko: 120 g

Valmistaja: Vihreä Kosmetiikka Oy

Parasta ennen: 10/2025

Lisätiedot

Koko

120 g

Saatat myös pitää...