Paahdettu ja rouhittu pellava & tyrni, 300 g

12,95

Paahdettu ja rouhittu pellavansiemen ja raikas kuivattu tyrni!

Valo 24h-tuotteet sisältävät kotimaisessa kesässä kasvanutta öljypellavaa, joka on hellävaraisesti paahdettua ja rouhittua. Pellavan rouhiminen mahdollistaa ravintoaineiden tehokkaan imeytymisen ja paahtaminen tuo pellavaan täyteläisen ja pähkinäisen maun.
Käytä pellavasiemenrouhetta aamupaloihin, välipaloihin, salaatteihin ja leivontaan.

24h Valo pellavatuotteet sisältävät omega-3 rasvahappoja, lignaania, proteiinia sekä runsaasti kuitua. Pellavansiementen popsiminen saattaakin tuoda avun hankalan vatsan oikutteluun. Liukoinen kuitu tasapainottaa verensokerin nousua aterian jälkeen sekä pitää vatsan kylläisenä pitkään.

 

6 varastossa

Kuvaus

Pellavansiemenet tuovat helposti lisää kuitua ja hyviä rasvahappoja ruokavalioon. Valo24h -pellavatuotteissa kaikki siemenen ravintoaineet ovat tehokkaasti elimistösi käytössä. Jo ruokalusikallisessa (n.10g) on päivän omega-3:n tarve. Pellavan aflalinoleenihapon omega-3:sen riittävä saanti (2 g/pv) auttaa ylläpitämään veren kolesterolitason normaalina. Ihmiselle välttämättömiä rasvahappoja on kaksi: linolihappo (Omega-6) ja alfalinoleenihappo (Omega-3). Näitä kasvuun, kehitykseen ja elimistön kaikkien solujen rakennusaineina tarvittavia rasvahappoja on pellavassa ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa.

Pellavan kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa. Liukenematon kuitu (2/3 pellavan kuiduista) tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu (1/3 pellavan kuiduista) tasapainottaa aterian jälkeen verensokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpitämisessä sitoen sappihappoja.

Tuote on gluteeniton ja valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia tuotteita ja raaka-aineita. 100% kotimaista pellavaa. Pellavansiemeniä ei suositella raskaana oleville, imettäville tai imeväisikäisille.

Ainesosat: Paahdettu pellavansiemen 88%, kuivattu tyrnin kuori- ja siemenrouhe 12%. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100g: energia 2261 kJ (540 kcal), rasva 41,0 g (josta tyydyttynyttä 4,0 g), hiilihydraatit 11,0 g (josta sokereita 5,0 g), ravintokuitu 28,0 g, proteiini 20,0 g, suola 0,000 g.

Alkuperämaa: Suomi

Valmistaja: 24h Valo

Saatat myös pitää...