Pizzajauhoseos Ketomo Food, 125 g

9,80

Ketomon Pizzajauhoista valmistat helposti terveellisemmän pizzapohjan ja ketopizzan.
Reseptillä valmistat yhden pizzapohjan, halkaisijaltaan n. 25cm. Lisää vain kananmuna, vesi ja voi jauhoseoksen joukkoon! Taikinaa ei tarvitse vaivata ollenkaan. Pizzajauhoseos on luontaisesti gluteeniton ja vähähiilihydraattisempi vaihtoehto perinteiseen pizzapohjaan verrattuna. Ei sisällä viljaa eikä hiivaa. Tuote sopii erinomaisesti ketogeeniseen ruokavalioon.

4 varastossa

Kuvaus

Ketomo Food on kotimainen ketoruokabrändi Oulusta, joka aloitti toimintansa vuonna 2020. Ketomo tarjoaa ruokatuotteita ketogeeniseen ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon sekä hieman terveellisempään herkutteluun. Kaikki Ketomon tuotteet ovat luontaisesti gluteenittomia, sokeroimattomia ja lisäaineettomia ja soveltuvat hyvin myös keliaakikoille ja diabeetikoille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Suomessa pienissä erissä.

Ainesosat: MANTELIJAUHO, psyllium, leivinjauhe, merisuola ja kuivattu oregano. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Käyttö: Kaada pussin sisältö kulhoon. Lisää jauhoseoksen joukkoon yksi kananmuna, ¾ dl vettä ja 30g sulaa voita. Sekoita hyvin. Anna taikinan kohota 5 min. Levitä taikina lusikalla leivinpaperille uunipellille. Esipaista pizzapohjaa uunissa 225 °C noin 5 min. Ota pizzapohja uunista ja lisää haluamasi täytteet. Paista pizzaa vielä noin 9-10min, kunnes pizza on kypsä.

Alkuperämaa: Suomi