Puhti hunaja-yrttishotti 10 x 15 g

17,95

Arctic Warriors – Vireyttä ja voimaa puhtaasta Lapin luonnosta! Geeli- ja hunajashoteissa on käytetty puhtaita Lapin yrttejä: ruusujuurta, väinönputkea, nokkosta ja maariantuoksuheinää! Ne ovat tutkitusti tehokkaita luontaistuotteita. Lisäksi ne maistuvat hyviltä!

5 varastossa

Kuvaus

Arctic Warriors purkittaa pohjoisen puhtaimmat ja parhaimmat yrtit ja kasvit, jotta maailman villeimmät yrtit saadaan kaikkien tehosekoittimiin ja huulille. AW:n tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, eikä niistä ole poistettu mitään – tuotteet ovat juuri sitä, mitä purkki lupaa.Arctic Warriors tuntee henkilökohtaisesti lappilaisten pientilojen emännät ja isännät, jotka viljelevät heidän käyttämiään kasveja. Sen ansiosta sinä tiedät ostavasi juuri sitä, mitä kerrotaan – et mitään vähempää etkä mitään enempää. Suosimalla Arctic warriorsin tuotteita tuet suomalaista työtä.

Ainesosat: Kotimainen hunaja, nokkonen, kuusenkerkkä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Ravintoarvot/100g: energia 1399 kJ (334 kcal), rasva 0,0 g (josta tyydyttynyttä 0,0 g), hiilihydraatit 82,0 g (josta sokereita 80,8 g), ravintokuitu 0,0 g, proteiini 0,5 g, suola 0,006 g.

Alkuperämaa Suomi