Nôgel Rauta, nokkonen ja acerola kirsikka, 30 mg, 70 tablettia

22,90

Lisäaineeton ja vatsaystävällinen rautavalmiste. Nôgelin Rauta, nokkonen & acerola-valmisteessa rauta on hyvin imeytyvässä bisglysinaatin muodossa. Bisglysinaatti imeytyy vähintään kaksi kertaa tehokkaampaa verrattuna muihin rautasuoloihin eikä tavallisesti aiheuta vatsavaivoja. Raudan imeytymistä edistää luonnollinen C-vitamiini acerola-jauheesta.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 212010-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

Nôgelin Rauta, nokkonen & acerola kirsikka valmisteessa rauta on hyvin imeytyvässä bisglysinaatin muodossa josta johtuen tuote on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen (rautabisglysinaatin imeytyminen on vähintään kaksi kertaa tehokkaampaa verrattuna muihin rautasuoloihin). Raudan imeytymistä edistää myös tuotteessa C-vitamiini luomuacerola-kirsikoista. Tuote on vegaaninen sekä luontaisesti gluteeniton ja se on viljelty ilman keinotekoisia kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita.

Tuote ei sisällä magnesiumstearaattia, keinotekoisia lisä-, säilöntä-, väri- ja makeutusaineita. Laktoositon, kaseiiniton, hiivaton, soijaton, GMO-vapaa, ilman maissia, liivatetta ja eläinperäisiä ainesosia. Raudan ja C-vitamiinin pitoisuudet ovat laboratoriossa tarkistettu. Sopii vegaaneille.

Ravintolisä.

Ainesosat: Acerola-kirsikkajauhe (Malpighia emarginata)*, rauta (rautabisglysinaatti), klorellajauhe (Chlorella vulgaris)*, virolainen nokkosjauhe (Urtica dioica)**, lasitusaine karnaubavaha (3%)*. *viljelty ilman keinotekoisia kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita. **luonnossa kasvanut ja laboratoriossa tutkittu nokkonen.

Annostelu: Nesteen kera, suositeltava tyhjään vatsaan, ei samanaikaisesti maitotuotteiden kanssa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ennen raudan käytön aloitusta keskustele lääkärin kanssa. Liiallinen rauta on elimistölle haitallista. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavalioita eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Vuorokausiannos: (12-ikävuodesta alkaen – 1 tabletti 600 mg) sisältää 30 mg* rautaa (rautabisglysinaatti) ja 30 mg** luonnollista C-vitamiinia. *215% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille. **38% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille.

Uusimman tutkimustiedon mukaan raudan imeytyminen on optimaalista kun rautaa annostellaan joka toinen päivä kerta-annoksena.  Joka toinen päivä annostelu on erityisesti suositeltavaa henkilöille, jotka kärsivät tulehduksellisista suolistosairauksista.

Alkuperämaa: Viro

Nôgel lahjoittaa jokaisen tuotteen ostosta (1 pullo) 5 senttiä Kummit ry:lle

Parasta ennen 10.11.2023