Riisipaperi, Terra Sana, 150 g

5,95

Luomulaatuisilla riisipapereilla valmistat raikkaat ja herkulliset kesärullat käden käänteessä. Täytä haluamillasi raikkailla täytteillä, rullaa ja dippaa maukkaaseen kastikkeeseen. Halutessasi voit myös uppopaistaa rullat kasviöljyssä kullanruskeiksi ja rapeiksi. Vinkki: kokeile dippikasti

4 varastossa

Kuvaus

TerraSanan luomulaatuisilla riisipapereilla valmistat ihanat kesärullat käden käänteessä. Täytä haluamillasi raikkailla täytteillä, rullaa ja dippaa maukkaaseen kastikkeeseen. Halutessasi voit myös uppopaistaa rullat kasviöljyssä kullanruskeiksi ja rapeiksi.

Käyttöohjeet:

Leikkaa haluttu täyte ohuiksi suikaleiksi. Kasta riisipaperit yksitellen lämpimään veteen hetkeksi (ei kiehuvaan). Kun levy on pehmentynyt, nosta pois vedestä ja asettele haluamasi täyte riisipaperilevyn keskelle. Taittele sivut sisäänpäin ja rullaa tiukaksi rullaksi.

Vinkki! Kokeile täytteeksi avocadoa, lasinuudeleita ja soijassa paistettua Hernistä!

Ainesosat: Valkoinen riisi*, suola, vesi. *Luomu

Säilytä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot /100 g: Energia 345 kcal / 1433 kJ, rasva 0,5 g (joista tyydyttyneitä 0,1 g), hiilihydraatteja 83,2 g (joista sokereita 0,4 g), ravintokuitu 0,8 g, proteiini 2,7 g, suola 2,4 g.

Alkuperämaa: Alankomaat