Raakapatukka, mulperi & vanilja, Roobar, 30g

2,50

Hyvää luonnosta – tämä patukka sisältää vain 4 raaka-ainetta eikä lainkaan lisättyä sokeria.  Patukka saa makunsa korkealaatuisista luomutaateleista, pehmeästä cashewpähkinästä, mulperinmarjoista ja viettelevästä vaniljasta. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria vaan makeus tulee maistuvista luomutaateleista. Patukan ravintoaineet ovat hyvin tallella sillä raaka-aineita ei ole kypsennetty kuumassa. Loistava välipalapatukka ja energialisä.

4 varastossa

Kuvaus

Roobar tarjoaa valikoiman herkullisia välipalapatukoita, jotka on valmistettu säilyttäen raaka-aineiden parhaat ominaisuudet ja ravintoaineet. Herkulliset patukat tuovat helpotusta pikkunälkään – hieman terveellisemmin. Tämä patukka on luomulaatuinen, gluteeniton, vegaaninen ja kuumentamaton – sopii siis myös mainiosti raakaruokavalioon.

Ainesosat:Taateli*, CASHEW, mulperimarja* (20 %), bourbon vanilja* (0,3 %).  * = luomu. Sisältää pähkinää. Saattaa sisältää jäämiä hedelmien kivistä ja pähkinän kuorista.

Ravintosisältö / 100 g: Energiaa 1506 kJ / 359 kcal, proteiinia 7,6 g,  hiilihydraatteja 39 g, (- joista sokereita 33 g),
rasvaa 14,0 g, (- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,4 g), ravintokuitua 6,2 g, natriumia 0,03 mg.

Alkuperämaa: Bulgaria

Luomutunnus: BG-BIO-22

 

 

Saatat myös pitää...