Kuvaus
Soijapavuista valmistettu teksturoitu soijarouhe on oiva proteiininlähde esimerkiksi kasvisruokavaliota noudattavalle. Käytä soijarouhetta jauhelihan tapaan kastikkeissa, pyöryköissä, murekkeissa, pastassa ja lasagnessa.
Tiesitkö, että voit lisätä soijarouhetta myös sellaisenaan jugurtin tai myslin joukkoon?
Ainesosat: SOIJArouhe*. *luomutuotantoa.
Säilytettävä kuivassa ja viileässä. Keitä 10 min. kasvisliemessä. Valuta, marinoi maun mukaan ja ruskista pannulla tai lisää ruoan sekaan.
Ravintoarvot/100g: energia 1461 kJ (348 kcal), proteiini 44,6 g, hiilihydraatti 15,4 g (josta sokereita 10 g), rasva 7,3 g (josta tyydyttyneitä 1 g), ravintokuitu 20,7 g.
Alkuperämaa: Ranska