Kaakaospelttimuro, SunSpelt, 200 g

5,95

Rapsakka ja ravinteikas luomu kaakaospelttimuro on valmistettu neljästä raaka-aineesta ilman lisäaineita!  Kotimaisen SunSpeltin kaakaospelttimurot sisältävät vain spelttiviljaa, kookossokeria ja Himalajan ruususuolaa. Sokerin määräkin on varsin maltillinen: alle 10%, eli yli puolet vähemmän kuin “tavallisissa” suklaamuroissa. Tuotteen sisältämä raakakaakao on eettisesti viljelty. Näistä muroista tykkäävät niin piltit kuin papat.

Kuvaus

Vehnänsukuinen speltti on mainio kotimainen vaihtoehto jalostetuimmille viljoille ja sen käytön juuret juontavat jopa 10 000 vuoden päähän. Speltti sisältää erilaisia kivennäis- ja hivenaineita, kuitua sekä B-vitamiineja, jotka ovat tärkeitä aineenvaihdunnalle ja hermoston toiminnalle. Proteiinia speltissä on 13–18 prosenttia. Speltti sulaa elimistössä hyvin ja aineenvaihduntaa parantavien ominaisuuksiensa vuoksi se sopii erityisen hyvin vatsa- ja suolisto-ongelmista kärsiville. Speltin kuiturakenne aktivoi vatsan ja suoliston toimintaa puhdistaen samalla elimistöä kuona-aineista. Koska elimistö pystyy hyödyntämään speltin ravintoaineet tasaisesti käyttöönsä, myös verensokeri pysyy tasaisena. Speltti pitääkin hyvin nälkää ja ehkäisee makeanhimoa.

Speltin puhdas viljelytapa tukee kestävää ja ekologista kehitystä. Kasvuvaatimuksiltaan speltti on vaatimaton ja se sopii erityisen hyvin luonnonmukaiseen viljelyyn mukautuen luonnon omaan ekologiseen kiertoon. Speltti ei vaadi lannoitusta ja kun lannoitusta ei tarvita, säästetään ympäristöä. Speltin jyvää peittää kova ja tiivis, seitsemänkerroksinen kuori, joten ravinteikas  jyvä on luontaisesti hyvin suojattu ilmansaasteita vastaan.

Spelttikaakaomurot sisältävät vain spelttiviljaa, kookossokeria ja Himalajan ruususuolaa. Sokerin määrä on muroissa varsin maltillinen: alle 10%, eli yli puolet vähemmän kuin “tavallisissa” suklaamuroissa. Tuotteen sisältämä raakakaakao on eettisesti viljelty.

Ainesosat:SPELTTIalkuvehnäjauho* (37,6%), SPELTTItäysjyväjauho* (37,6%), raakakaakaojauhe* (16%), kookossokeri*, Himalajan kristallisuola. *luomututuotantoa. Lisä- ja säilöntäaineeton. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Ravintoarvot/100g: Energia 1398 kJ (334 kcal), rasva 3,8 g (josta tyydyttynyttä 1,7 g), hiilihydraatit 59,5 g (josta sokereita 9,2 g), proteiini 15,1 g, ravintokuitu 10,0 g, suola 0,8 g.

Alkuperämaa Suomi

Luomusertifikaatti: FI-EKO-201

Saatat myös pitää...