Super Berries irtohauduke

1,9069,90

English Tea Shopin ihanat luomutuotetut teet ja haudukkeet nyt irtotuotteena, juuri sen verran kuin haluat! Super Berries on kofeiiniton, korkealaatuinen marjahauduke hibiskuksella ja rooiboksella.

Valitse valikosta haluamasi pakkauskoko.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

Marjainen ja vivahteikas hauduke, joka hurmaa raikkaalla tuoksullaan ja täyteläisellä maullaan. Tässä luomuhaudukkeessa yhdistyvät hibiskus, rooibos ja raikkaat marjat, luoden tasapainoisen ja sopivan makean herkullisen juoman.  Kun etsit maultaan rikasta ja raikasta, kofeiinitonta hauduketta – Super Berries on täydellinen valinta.

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön. Vuodesta 2022 lähtien kaikki English Tea Shopin pakkaukset ovat 100 % muovittomia sekä kierrätettäviä. Tavalliset – sekä pyramidipussit ovat biohajoavia ja ne voi kierrättää biojätteeseen. Ulkopakkaukset on valmistettu metallista tai kartongista, ilman muovia tai niittejä.

Ainesosat:Luomu hibiskus (63%), luomu rooibos (19%), luontaiset aromit (5%), luomu viherminttu (4%), luomu vadelma (3%), luomu mansikka (3%), luomu mustikka (3%). Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa / pakkausmaa: Sri Lanka

Valmistaja: English Tea Shop

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Pakattu samassa tilassa, jossa käsitellään viljoja, pähkinöitä, manteleita, siemeniä, rikkidioksidia, soijaa, maitoa ja gluteenia sisältäviä tuotteita.

Lisätiedot

Koko

1 kg, 100g, 150 g, 25 g, 50 g, 75 g

Saatat myös pitää...