Superrauta, acerola-kirsikka, Nôgel, 60 mg

27,95

Valmisteessa rauta on hyvin imeytyvässä bisglysinaatin muodossa josta johtuen tuote on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen. Tuote ei sisällä magnesiumstearaattia, keinotekoisia lisä-, säilöntä-, väri- ja makeutusaineita. Laktoositon, kaseiiniton, hiivaton, soijaton, GMO-vapaa, ilman maissia, liivatetta ja eläinperäisiä ainesosia.

3 varastossa

Kuvaus

Nôgelin Superrauta, nokkonen & acerola kirsikka valmisteessa rauta on hyvin imeytyvässä bisglysinaatin muodossa josta johtuen tuote on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen (rautabisglysinaatin imeytyminen on vähintään kaksi kertaa tehokkaampaa verrattuna muihin rautasuoloihin). Raudan imeytymistä edistää myös tuotteessa C-vitamiini luomuacerola-kirsikoista. Tuote on vegaaninen sekä luontaisesti gluteeniton ja se on viljelty ilman keinotekoisia kasvinsuojeluaineita ja lannoitteita. Luonnolliset ainesosat.

Tuote ei sisällä magnesiumstearaattia, keinotekoisia lisä-, säilöntä-, väri- ja makeutusaineita. Laktoositon, kaseiiniton, hiivaton, soijaton, GMO-vapaa, ilman maissia, liivatetta ja eläinperäisiä ainesosia.

Riittoisa!
1 tabletti = 60 mg rautaa
1 purkki = 70 tablettia = 70 päivää

Ainesosat: Rauta (rautabisglysinaatti), acerola-kirsikkajauhe (Malpighia emarginata) , klorellajauhe (Chlorella vulgaris) , virolainen nokkosjauhe (Urtica dioica) , karnaubavaha (3%). Tuotteessa käytetty nokkonen on villiluonnossa kasvanut ja laboratoriossa tutkittu nokkonen. Raudan ja C-vitamiinin pitoisuus on laboratoriossa tarkistettu.

Annostelu: Nesteen kera, suositeltava tyhjään vatsaan, ei samanaikaisesti maitotuotteiden kanssa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ennen raudan käytön aloitusta keskustele lääkärin kanssa. Liiallinen rauta on elimistölle haitallista. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavalioita eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Vuorokausiannos (12-ikävuodesta alkaen – 1 tabletti 700 mg) sisältää 60 mg rautaa* (rautabisglysinaatti) ja 25 mg** luonnollista C-vitamiinia.
*430% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille
**32% vuorokautisen saannin vertailuarvosta aikuisille

Ennen raudan ravintolisän käyttöä keskustele lääkärin tai kätilön kanssa.

Nôgel lahjoittaa jokaisen tuotteen ostosta (1 pullo) 5 senttiä Kummit ry:lle.

Valmistusmaa: Suomi

Saatat myös pitää...