Ale!

Tee, Green Sencha, 30g

2,95

Parasta ennen 19.11.2023.

Kevään hennoista teelehdistä kerätty vihreä Sencha-tee ihastuttaa herkällä aromikkuudellaan. Tämä korkealaatuinen japanilainen tee on maultaan vihreiden teelaatujen pehmeästä päästä ja väriltään kultaan taittava lämmin vihreä. Sencha-luomutee on laadukkaan teen ystävän klassinen ja syystä arvostettu valinta.

Pakkaus sisältää 20 teepussia.

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 60172-1 Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

Parasta ennen 19.11.2023.

Vihreä Sencha-tee on japanilainen korkealaatuinen tee, jonka maku on ”tavallista” vihreää teetä pehmeämpi ja täyteläisempi.

English Tea Shop on ylpeästi itsenäinen yritys ja kulkee vastavirtaan luomun keskittyessä entistä isompien toimijoiden käsiin. Sillä on markkinoiden ainoana käsissään koko teentuotannon prosessi teeviljelmistä jatkojalostukseen ja pakkaamiseen. Teehuutokauppojen sijaan teet viljellään yhteistyössä omien sopimusviljelijöiden kanssa. Näin viljelijöille voidaan maksaa avokätisemmät korvaukset, jotka English Tea Shopilla ovatkin aina Reilun Kaupan sertifiointia korkeammalla tasolla. Luomuteen viljely on viljelijälle kannattavampaa, ja suojelee niin viljelijöitä kuin teen ystäviä torjunta-ainejäämiltä. Omien viljelijöiden käyttö on mahdollistanut myös teen laadun jatkuvan kehityksen.

English Tea Shopin valikoima pitää sisällään ympärivuotisten tuotteiden lisäksi myös runsaasti juhlasesonkeihin sopivia tuotteita, kuten teejoulukalentereita sekä lahjapakkauksia moneen lähtöön.

Ainesosat: Luomu vihreä tee 100%. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Alkuperämaa/ pakkausmaa: Sri Lanka

Luomusertifikaatti: LK-BIO-149

Saatat myös pitää...